Familien Eller jubler over Stanley Cup-triumf: - Vi er utrolig stolte

Det var en spændt familie, der fra lægterne kunne se Lars Eller afgøre Stanley Cup-finaleserien med sin afgørende scoring til 4-3.

I Danmark er familien Eller lig med ishockey. Det blev cementeret, da Lars Eller som den første dansker nogensinde løftede Stanley Cup-trofæet som vinder af den amerikanske NHL.

Fra sidelinjen kunne hele familien se til, og efterfølgende var lettelsen stor.

- Det er hårdt arbejde fra Lars’ side. Det her er hans fortjeneste. Jeg er helt utrolig stolt, siger far Olaf Eller til TV 2 SPORT, og fremhæver sønnens vilje og arbejdsiver som nøglerne til succes.

- Han har holdt hovedet kold i alle situationer, og han har trænet, trænet og trænet. Han har haft nogle hårde år i Montreal, men han holdt ved, og har formået at blive bedre og bedre de her to år i Washington, og så er han en fantastisk slutspilsspiller. Det er ikke første år, han leverer stort i et slutspil, og det gjorde han så endnu større i år, siger en stolt Olaf Eller.

Brug for plads

Privat danner Lars Eller par med Julie Eller, og hun erkender, at den seneste periode har sat særlige krav på hjemmefronten.

- Jeg har forsøgt at lade ham være i fred. Han har haft behov for rigtig meget plads, og det har vi forsøgt at give ham. Det er sindssygt svært at sætte ord på det her. Det er hans drøm, der går i opfyldelse, siger hun.

Selv var Lars Eller da heller ikke sen til at takke sin familie, da han blev interviewet efter kampen.

- Det er dem, der har størst andel i det er her i dag. De vigtigste mennesker i mit liv er her i dag. Det er fantastisk at være her og dele det her moment med dem. Det bliver ikke større, siger Lars Eller.