Lars Eller scorede to mål mod gamle holdkammerater

16x9
Lars Eller scorede to gange mod Montreal Canadiens. Foto: Eric Bolte / Ritzau Scanpix

Lars Eller var i hopla for Washington Capitals, der dog alligevel måtte se sig slået af Montreal Canadiens.

Lars Eller scorede to gange, da han med de forsvarende NHL-mestre fra Washington Capitals gæstede Montreal Canadiens i den bedste nordamerikanske ishockeyliga natten til fredag.

Danskerens mål viste sig dog at være forgæves, da hjemmeholdet kunne gå fra isen med en sejr på 6-4 efter tre mål i de sidste fire minutter.

Montreal scorede åbningsmålet tidligt i første periode, men Lars Eller, der tidligere har spillet for canadierne, bragte balance i regnskabet fire minutter senere.

Herefter overtog hjemmeholdet igen kontrollen og bragte sig foran 3-1 tidligt i anden periode.

Washington Capitals, der sidste år vandt Stanley Cup-trofæet, gav dog ikke op, og den russiske stjerne Alex Ovechkin reducerede først til 2-3, inden Lars Eller igen kom i fokus.

Direkte fra udskiftningsboksen stormede han mod mål og huggede til en løs puck, der gik i mål til stillingen 3-3. Det var Ellers tredje mål i denne NHL-sæson.

Og da Alex Ovechkin scorede fem minutter senere lignede Capitals et hold med kurs mod sejren.

Med blot lidt mere end tre minutter tilbage af kampen bragte finske Jesperi Kotkaniemi dog hjemmeholdet på 4-4.

Og da begge hold begyndte at forberede sig på forlænget spilletid, stormede Max Domi pludselig mod Washingtons mål i et kontraangreb og sendte pucken i kassen til 5-4.

Samme Domi vandt den efterfølgende faceoff, hvorefter Joel Armia kunne sende pucken i et tomt mål til slutresultatet 6-4.