Ishockey

Landsholdsspiller med 'drømmemål' i CL: - Hvilket show

Frederik Storm og Malmö Redhawks er ude af Champions Hockey League trods et livgivende drømmemål fra danskeren.

Med mindre end syv minutter tilbage af returopgøret i Champions Hockeys League-kvartfinalen mellem Malmö Redhwaks og EHC Red Bull München havde svenskerne kniven for struben.

Første kamp på udebane blev tabt med 2-1, og ved stillingen 4-4 var Malmö på vej ud.

Men så fik den danske landsholdsspiller Frederik Storm fat i pucken langt nede i egen zone og drev den alene frem over isen. Tæt på modstandernes mål lagde han pucken mellem benene på forsvarsspilleren Daryl Boyle, før han med baghånden lagde pucken op i målhjørnet.

- Rundt om, mellem benene, over i baghånden og helt op i hjørnet. Det er verdensklasse, sagde TV 2 SPORTs ishockeyekspert Kristian Lodberg under kommenteringen af kampen.

Se scoringen i klippet over artiklen.

Klubben var heller ikke sen til at hylde danskerens scoring på sin Twitter-profil.

- Hvilket show, Frederik Storm laver på et drømmemål, hvor han får backen til at snurre rundt, før han lægger den elegant ind med baghånden.

Frederik Storms scoring sendte kampen ud i forlænget spilletid, hvor første hold til at score ville være klar til semifinalerne. Münchens Trevor Park scorede sit tredje mål i kampen og sendte Malmö ud.

Set med danske briller er det dog primært Storms scoring, der vil blive husket.

- En vigtig detalje i det er, at han faktisk ikke lykkes helt. Den kommer lidt på må og få igennem med trækket, men i og med han er i så god balance, og det er et træk, han kan til perfektion, kan han blive ved med at kigge op. Han ved fuldstændig, hvor pucken er, og kan stille og roligt trække den over i baghånden og lægge den op. Det er høj, høj klasse. Specielt når man ved, det ikke er tilfældigt, siger Kristian Lodberg.

Efter en halvsløj sæson har Frederik Storm nu scoret tre mål i de seneste fire kampe. Han scorede også svenskernes enlige mål i nederlaget på udebane til München.

Frederik Storm scorede til 1-0 i den første af to Champions League-kvartfinaler mod München. Video: Bo Bentsen

Mens Malmö er færdig i Champions League, ligger de på tredjepladsen i den svenske SHL, tre point fra topholdene Luleå og Färjestad.

I semifinalen møder München EC Red Bull Salzburg. I den anden semifinale står Frölunda og Plzen over for hinanden. Kampene kan ses på TV 2 PLAY.