Ishockey

Washington får brudt sejrsstime trods Lars Eller-scoring

Lars Eller scorede for Washington Capitals, men fik ikke point mod Sidney Crosby og Pittsburgh Penguins.

For femte gang i sæsonen var ishockeyspilleren Lars Eller på pletten med en scoring natten til torsdag dansk tid.

Desværre for Eller og hans NHL-klub, Washington Capitals, blev scoringen besvaret af Pittsburgh Penguins og stjernen Sidney Crosby, der vandt 2-1 i Washington D.C.

Med nederlaget stoppede en stime af Washington-sejre. Før kampen natten til torsdag havde Eller og kompagni vundet fem kampe på stribe.

Holdet ligger på fjerdepladsen i Eastern Conference med 43 point for 33 kampe. Pittsburgh har fem point færre på niendepladsen.

Eller bragte Washington på 1-0 seks minutter inde i anden periode. Danskeren, som sammen med klubben vandt Stanley Cup tidligere på året, nød godt af et samarbejde med canadieren Tom Wilson.

Wilson serverede scoringen på et sølvfad, og Eller kvitterede ved at sende pucken forbi målmanden i fri position.

Så tog Sidney Crosby ellers over. Mindre end tre minutter efter Ellers scoring var Crosby hurtig i opfattelsen, da han i powerplay rettede et skud fra Evgeni Malkin af til 1-1.

Senere i samme periode var Crosby involveret i Pengiuns' scoring til 2-1, der efter en gang klumpspil blev sat ind af Bryan Rust.

Derefter havde Washington Capitals hele to forsøg, hvor pucken dansede på stregen. Den ene gang blev den stoppet ved indersiden af stolpen, og den anden gang kom en forsvarsspiller glidende med staven, så han lige netop fik skovlet pucken vel.