Ishockey

TV 2 SPORT erfarer: Pirates må undvære kaptajnen i Final 4

Det bliver et Aalborg Pirates-mandskab, der er uden Julian Jakobsen i weekendens Final 4

Når de forsvarende pokalvindere fra Aalborg Pirates skal forsøge at forsvare titlen fra sidste år hjemme i Bentax Arena i weekendens Final 4, så bliver det uden holdets kaptajn og vigtige brik, Julian Jakobsen. Det erfarer TV 2 SPORT.

Den danske landsholdsspiller er ude med en skade, som han pådrog i tv-kampen mod SønderjyskE sidste fredag.

Det betyder Aalborg Pirates må undvære Julian Jakobsen som et naturligt omdrejningspunkt i førstekæden, hvor især hans samspil med ligatopscorer Thomas Spelling har været afgørende for nordjyderne i denne sæson.

Julian Jakobsen har ikke trænet med i løbet af denne uge, og har ikke været med i de to seneste liga-kampe mod Odense Bulldogs. Det var håbet, at kaptajnen kunne være tilbage på pirat-skibet i turneringen på hjemmebane, men det bliver et vaklende Aalborg-mandskab, der senest tirsdag tabte til det absolutte bundhold på egen is, der uden sin anfører nu skal på titeljagt.

Julian Jakobsen har i denne sæson lavet 33 point i 31 kampe, og var også en nøglefigur, da Aalborg-mandskabet i sidste sæson kronede pokaltitlen med et dansk mesterskab. Nu er han ikke med, når Aalborg fredag aften møder Rungsted Seier Capital i den ene semifinale - og heller ikke i en eventuel finale lørdag.

Det er uvist hvori skaden til den nordjyske anfører består. Holdets sportsdirektør Ronny Larsen har tidligere kaldt det en 'slagskade' overfor NORDJYSKE.

På samme måde er det også uvist, hvor længe Julian Jakobsen er ude, men slutspillet rykker nærmere med sidste spillerunde i grundspillet om præcis en måned, og det vil være en bét for nordjyderne, hvis de skal gå ind i sæsonens afgørende kampe uden deres naturlige anfører.

Du kan se, hvordan Aalborg Pirates klarer sig uden Julian Jakobsen i Final 4 på TV 2 SPORT. Vi sender begge semifinaler fredag og finalen lørdag.