Landstræner har erstatningerne klar

16x9
Nicolai Weichel er udtaget til det danske landshold i stedet for SønderjyskEs Rasmus Lyø Foto: Danmarks Ishockey Union

Heinz Ehlers har fundet erstatningerne til de tre afbud, han har modtaget op til fire-nationers turneringen i Østrig i denne uge

Når det danske ishockeylandshold torsdag, fredag og lørdag deltager i en fire-nationers turnering i Klagenfurt i Østrig, har landstræner Heinz Ehlers hevet tre erstatninger ind i truppen.

Fredag kom det frem, at forwarden Mathias Asperup fra Rødovre Mighty Bulls måtte melde fra med et brud på hånden. Desuden er der løbet afbud ind fra SønderjyskEs back Rasmus Lyø, ligesom der er kommet afbud fra Jesper Jensen, der netop er skiftet fra Brynäs til Skellefteå i den bedste svenske række.

- Han bad om at stå over denne gang, fordi han lige havde skiftet klub, fortæller landstræner Heinz Ehlers til TV 2 SPORT.

I stedet for de tre spillere, der har meldt fra til samlingen og de efterfølgende kampe mod Østrig, Norge og Frankrig, har landstræneren hentet afløserne i den hjemlige liga.

Kristian Jensen fra Frederikshavn White Hawks og Nicklas Carlsen fra Rødovre Mighty Bulls er de to angribere, som nu har fundet plads blandt Heinz Ehlers' udvalgte. På backsiden er der blevet plads til Nicolai Weichel fra Herning Blue Fox.

Udover afbuddene til truppen, som blev offentliggjort for en uge siden, så har landstræner Heinz Ehlers også valgt at se bort fra en række spillere, der kunne have forstærket hans landshold.

De danske spillere i KHL har således fået lov til at hvile sig i landsholdspausen i et hårdt og tilspidset program.

Du kan senere i denne uge høre Heinz Ehlers i TV 2 SPORTs ishockeypodcast fortælle om sine tanker om det danske landshold.