Ligaklubs kaptajn og vicekaptajn stopper karrieren

16x9
Martin Larsen (i forgrunden) stopper sin karriere i en alder af 24. Også Mads Schaarups ishockeykarriere er slut. Foto: Jan Korsgaard / Kanut.dk

De to Odense Bulldogs-backs Mads Schaarup og Martin Larsen indstiller karrieren.

Fra næste sæson kommer Odense Bulldogs til at have to lederskikkelser færre i truppen.

Klubben meddeler fredag i en pressemeddelelse, at holdets kaptajn, Mads Schaarup, og vicekaptajn, Martin Larsen, stopper karrieren. Begge vil de fokusere på andet end ishockey.

32-årige Mads Schaarup satser på en erhvervskarriere og har derfor valgt at gøre brug af en option i kontrakten på to år, som betyder, at han kan stoppe nu.

- Denne beslutning har været ekstremt svær at tage. Jeg har levet og åndet for sporten, lige så længe jeg kan huske, men nogle gange i livet skal man tage et valg – for mig skete det valg nu, siger han.

Mads Schaarup stopper dermed sin karriere, som udover ni år i Odense har budt på ophold hos Herning Blue Fox og SønderjyskE.

For 24-årige Martin Larsen, som sidste sæson var kaptajn for holdet, byder fremtiden på en karriere inden for forsvaret og nærmere bestemt Den Kongelige Livgarde.

- Jeg sætter stor pris på de oplevelser, jeg har fået undervejs, og på den baggrund vil jeg med sikkerhed aldrig miste min lidenskab for klubben. Det vigtigt for mig overfor supportere og sponsorer at understrege, at jeg ikke stopper med ishockey og forlader Bulldogs i vrede eller på grund af mistrivsel, siger han med hentydning til den svære periode, klubben har været inde i.

Odenses sæson sluttede den 1. marts, da de røg ud i ottendedelsfinalen til Herlev Eagles. I grundspillets 40 kampe vandt holdet seks og sluttede dermed sidst i ligaen.

Cheftræner Pelle Svensson og sportschef Henrik Benjaminsen takker begge spillere for tiden i klubben og ønsker dem al held og lykke fremover. Derudover fortæller sidstnævnte, at man er ved forberede sig til den kommende sæson, mens resten af holdene er i gang med slutspillet.

- Vi er naturligvis i fuld gang med at finde erstatninger for vores rutinerede backer og vil melde ud, når konkrete aftaler er på plads, siger Henrik Benjaminsen.