Ishockey

- Fantastisk at være en del af, siger Rungsted-spiller efter vild afgørelse

Rungsted Seier Capital vandt første kamp i finaleserien mod SønderjyskE efter en kamp på fem perioder. Undervejs var sjællænderne bagud med to mål.

Charlie Sarault blev dagens helt i Rungsted, da han 11 minutter og tre sekunder inde i femte periode sikrede Rungsted Seier Capital en sejr i første finaleopgør mod SønderjyskE.

Sjællænderne var ellers bagud 3-1, men fik udlignet til 3-3 i den ordinære spilletid. Og i overtiden fik grundspilsvinderne sat pucken i mål og afgjort kampen med stillingen 4-3.

En forløsning for sjællænderne, som ifølge Rungsted-spiller Joachim Holten Møller fik bevist meget ved at kæmpe sig tilbage i opgøret.

- Det viser, at vi aldrig giver op. Drengene derinde stopper aldrig med at spille, det er fantastisk at være en del af, lyder det fra ham umiddelbart efter kampen.

Det er Rungsteds første hjemmebanesejr mod SønderjyskE i denne sæson, og sejren gør altså, at sjællænderne fører finaleserien 1-0.

- Det er helt fantastisk. Fantastisk stemning i dag og publikum bærer os frem, siger Joachim Holten Møller.

På trods af den forløsende sejr kan han dog allerede nu se facetter i spillet, som sjællænderne skal rette op på inden anden finalekamp mod SønderjyskE.

- Vi kan godt blive lidt stærkere foran vores eget mål. De får to mål, hvor vi er der, men vi har ikke helt vores markeringer. Det kan vi godt stramme lidt op, siger Joachim Holten Møller.

Finaleserien spilles bedst af syv kampe. Anden finalekamp spilles søndag, og du kan se med fra klokken 13.30 direkte på TV 2 SPORT.