Rungstedprofil blev far kort efter DM-finale

Slutspillets store stjerne Nikolaj Rosenthal har haft travlt inden den tredje DM-finale. Han er nemlig blevet far.

Nikolaj Rosenthal har gang i en måned, han næppe glemmer.

På vej mod et Danmarksmesterskab i ishockey er Rungstedprofilen blevet far. Det skete kort efter Rungsteds anden sejr i finaleserien mod SønderjyskE.

- Det er ubeskriveligt. Ti minutter efter vi kom hjem fra Vojens, siger min kæreste, at hun tror, vandet er gået. Jeg siger: ”Det er sgu god timing, hvis du mener det,” og så begynde helvede ellers for hende, fortæller Rosenthal om fødslen af familiens første barn, der kom til verden mandag formiddag.

- Han var ude 12 timer efter, vandet gik, så det er fantastisk. Helt vildt, siger han til TV 2 SPORT.

Efter fødslen den 15. april løb Nikolaj Rosenthal på banen til den tredje finalekamp tirsdag aften - som altid med nummer 15 på ryggen.

I de to første finalekampe har slutspillets topscorer nettet tre gange i Rungstedsejrene på 4-3 (efter overtid) og 3-2. Inden den tredje finale fortæller Rosenthal, at han trods den store succes på isen har nydt det pludselige afbræk.

- Det var meget rart, fordi jeg havde mulighed for at få tankerne væk fra spillet og være der 100 procent for Colin (sønnen) og Nathalie (kæresten). Det var først, da jeg kom herned i dag og gjorde mig klar til kampen, at det gik op for mig, at det var tredje DM-finale, siger den stolte far, der blev lykønsket med både banner og blomster inden tirsdagens kamp.

DM-finaleserien spilles som altid bedst af syv kampe. Finalekampene vises direkte på TV 2 SPORTs kanaler. Se sendeplanen her.