Ellers VM-exit begrædes i landsholdslejren

NHL-profilen Lars Eller er tidligt onsdag morgen rejst hjem fra VM. Han har spillet de første tre kampe med en skade.

Dagen efter 9-0-sejren over Storbritannien er stemningen en anelse trykket i den danske VM-lejr.

Tidligt onsdag morgen rejste NHL-stjernen Lars Eller hjem på grund af en skade, og det ærgrer hans holdkammerater. Stort set i kor begræder de det tidlige farvel til manden, der afgjorde Stanley Cup sidste år.

Nicholas B. Jensen: - Det er meget sørgeligt. Det er et familiemedlem, der er nødt til at rejse hjem før tid, så det er vi ekstremt kede af. Lars efterlader et stort hul. Han er et vinderhoved, en leder. Så vi må rykke tættere sammen i bussen og gøre det, vi kan.

Nick Olesen: - Det er et stort tab for holdet. Det er træls for os, men andre må steppe op, og så må vi tage den derfra.

Nicolai Meyer: - Han bidrog med meget i begge ender af banen, så det er ærgerligt. Nu er der andre, der må steppe op.

Oliver Larsen: - Det betyder en del. Det er en god mand, der er taget hjem. Han var god til at hjælpe de unge, men vi skal respektere, hvordan han har det.

Også holdets general manager Kim Pedersen ærgrer sig over, at Lars Eller måtte forlade Slovakiet efter tre kampe. Han slår dog fast, at Danmark spiller for en plads i kvartfinalen, nu hvor nedrykning de facto er afværget.

- Vi ville supergerne, at Lars var blevet. Ingen tvivl om det. Men Patrick Russell kommer i morgen, så vi spiller vores chance 100 procent, siger Kim Pedersen til TV 2 SPORT.

Lars Eller scorede to mål og lavede tre assists i Danmarks tre første VM-kampe.

Danmark spiller den næste VM-kamp torsdag klokken 20.15. Kampen vises på TV 2 SPORT – se hele VM-sendeplanen her.

Spillerne i den danske VM-trup