Ishockey VM

VM-værter lider nyt nederlag kort før tid i Danmarks gruppe

Tyskland så længe ud til at skulle tabe kampen til VM-værterne fra Slovakiet, men med to mål i de sidste to minutter vendte de kampen på hovedet.

Tyskland 3 - 2 Slovakiet

  • 3-2 - Leon Draisaitl (3P 19:33)
  • 2-2 - Markus Eisenschmid (3P 18:08)
  • 2-1 - Libor Hudacek (2P 09:55)
  • 1-1 - Andrej Sekera (2P 08:30)
  • 1-0 - Marc Michaelis (2P 03:54)

Det kan gå hurtigt i ishockey, og det måtte Slovakiet foran en udsolgt arena på hjemmebane nok en gang sande, da Tyskland med en sejr på 3-2 stjal alle tre point i dramatisk og tæt kamp onsdag aften.

Med et minut og 52 sekunder tilbage af de 60 minutter havde de slovakiske fans ellers lavet arenaen i Kosice om til en højlydt fest med tre vigtige point i vente, men så begyndte tyskerne på et comeback, da landets store stjerne Markus Eisenschmid scorede til 2-2.

Så var overtid pludselig et tema. Med 27 sekunder tilbage gik det dog helt galt for de uheldige slovakker, da Leon Draisaitl slukkede festen og gav flashbacks til Slovakiets seneste kamp, hvor Canada scorede sejrsmålet i kampens sidste sekunder.

Resultatet afspejler ikke kampens forløb, hvor Slovakiet i store dele af kampen ifølge TV 2 SPORTs ishockeyekspert Morten Green var kampstyrende.

Med sejren topper Tyskland gruppen, hvor Danmark også befinder sig. Tyskerne er dermed godt på vej mod en kvartfinaleplads, mens det for slovakkerne pludselig ser meget svært ud.

Slovakiet skal i aktion igen fredag, hvor de møder Frankrig, mens Tyskland først skal spille igen på lørdag mod Canada.

Stillingen i Danmarks gruppe. De fire øverste går videre til kvartfinalen.