- Det er uvirkeligt, siger britisk matchvinder efter overlevelse

Storbritannien sendte Frankrig ned i B-gruppen for første gang i 12 år.

Årets VM i Slovakiet er Storbritanniens første i det fineste selskab i 25 år.

Mandag leverede de undertippede britiske spillere et utroligt comeback i vind-eller-forsvind-kampen mod Frankrig og sikrede sig overlevelse i A-gruppen for første gang nogensinde.

- Hjelme fløj rundt over det hele. Vi nød momentet i fulde drag. Vi takker for støtten og nyder øjeblikket. Det er uvirkeligt, siger Ben Davies til TV 2 SPORT.

- Det er fantastisk for nationen og for spillerne. Vi arbejder så hårdt. Men, ja. Jeg er uden ord.

Ben Davies blev britisk matchvinder med sin scoring til 4-3 i overtiden. Næsten midtvejs i anden periode kom briterne bagud med tre mål.

- Det var en hård kamp, hvor vi tidligt kom bagud 0-3. Vi tror altid på sejren. Ros til spillerne på holdet. Vi spillede godt og gav aldrig op, siger Evan Mosey til TV 2 SPORT.

I overtiden spillede Storbritanniens målmand Ben Bowns også en vigtig rolle. Han bød ind med flere store redninger, nøjagtig som han havde gjort i holdets første seks kampe.

Efter briternes sidste VM-kamp står han noteret for 230 redninger. Klart flest af alle målmænd ved mesterskabet.

- Vi har udrettet noget, som jeg aldrig havde troet, vi kunne. Det lyder måske dumt, når man har tabt seks af syv kampe, men at være med på det første britiske hold, der bliver oppe i A-gruppen, er helt vildt, siger Ben Bowns til TV 2 SPORT.

- Forhåbentlig kan det give britisk ishockey noget omtale.

Med overtidssejren slutter Storbritannien på to point i gruppe A - samme pointantal som Frankrig, men briterne overlever, fordi de er bedst indbyrdes.

Det er første gang siden 2007, franskmændene skal ned i B-gruppen.