Ishockey

Ehlers har det skidt, efter han skød holdkammerat i hovedet

Den 31-årige canadier Bryan Little faldt til isen. Fred Greenslade / Ritzau Scanpix

Den danske NHL-stjerne skal lige sunde sig, efter han i nattens opgør mod New Jersey Devils sendte pucken i hovedet på sin egen holdkammerat.

Tiden stod stille for den danske ishockeystjerne Nikolaj Ehlers i nat.

I kampen mellem danskerens Winnipeg Jets og New Jersey Devils hjemme i Bell MTS Place sendte Ehlers et tungt slagskud mod mål.

Men i stedet for at havne i netmaskerne og udløse jubel, så endte danskerens forsøg med at ramme holdkammeraten Bryan Little lige i hovedet.

Den 31-årige canadier faldt til isen, mens den ellers normalt meget støjende hjemmebane blev helt stille.

- Det var fandeme ikke godt, fortæller Nikolaj Ehlers til TV 2 SPORT om de uhyggelige scener i tredje periode.

- Han når ikke at se pucken, og den rammer ham lige ved øret. Han lå lidt stille, og jeg kunne se, det gjorde ondt, og han begyndte også at bløde rimelig hurtigt.

Kunne være gået rigtig galt

Der er ingen i ishockeysporten, der har lyst til at se med- eller modspillere gå ned på den måde. Men det er endnu værre, når man er den, der har sendt pucken afsted med voldsom kraft.

- Hold kæft, når det er en selv, der går ind og sender den i hovedet på en spiller, det er en ubehagelig følelse, forklarer Ehlers.

- Jeg havde det sateme ikke ret godt ude på bænken. Jeg vidste godt, det kunne være gået rigtig galt.

Derfor var der også hurtigt folk omkring den danske forward på bænken, efter Bryan Little var blevet hjulpet i omklædningsrummet.

- Trænerne snakkede med mig lige efter, og vores læge på bænken kom hen og sagde, han havde det okay, fortæller Nikolaj Ehlers om at komme videre efter den grimme hændelse.

- Spillerne kom også hen og sagde: Shit happens. Men det sidder jo i baghovedet. Samtidig er du også i en kamp, hvor det står 1-1, så du skal jo spille videre - også for hans skyld.

'Har skrevet til ham'

Men det var ikke nemt at smide situationen i glemmebogen i opgøret, der endte med et 1-2-nederlag efter straffeslag.

- Jeg prøvede at krydse det hele af, men det kan man jo ikke.

Nikolaj Ehlers har endnu ikke haft mulighed for at se den uheldige holdkammerat, men de få ting, han har hørt, har været positive.

- Han er blevet syet, og han har det okay. Jeg håber, jeg får lidt mere at vide i morgen, siger danskeren, der også har haft mobilen fremme.

- Jeg har også skrevet til ham. Det er en pis-situation og ærgerligt, men der er ikke meget mere at gøre end at være der for ham, hvis det er slemt.

Det håber danskeren ikke, det er. Da han hjalp Little af isen, følte han, at canadieren kunne bruge skøjterne, og det er som regel et godt tegn.

- Jeg håber det betyder, han er okay.