Ishockey

Herning Blue Fox henter stor profil hjem til Danmark

Mads Christensen vender hjem til Danmark efter ti år i udlandet. Tonni Paibjerg / Danmarks Ishockey Union

Den danske ishockeyspiller Mads Christensen vender hjem til dansk ishockey, hvor han skal spille for Herning Blue Fox.

Metalligaen bliver en stor profil rigere i den kommende sæson.

Herning Blue Fox henter nemlig 33-årige Mads Christensen "hjem" til Herning på en treårig kontrakt. Det oplyser klubben onsdag i en pressemeddelelse.

Christensen vender dermed tilbage til sin hjemby og moderklub, hvor han fik sin ishockeyopdragelse og spillede seks sæsoner, inden han drog videre. Her var han blandt andet med til at vinde fire danmarksmesterskaber.

Mads Christensen vender "hjem" til Herning og Blue Fox.

Herefter gik turen til Tyskland, hvor han har spillet elleve sæsoner med 760 kampe og seks mesterskaber til følge. Men nu er kursen altså sat mod hjembyen Herning, hvor han skal spille de næste tre sæsoner.

- Vi er rigtigt glade for at være nået til enighed med Mads Christensen for de næste 3 sæsoner. Hans egenskaber som spiller taler for sig selv. Alle mesterskaberne er på ingen måde en tilfældighed, og han kommer hjem med en stor sult og ydmyghed for at præstere for Herning Blue Fox, siger klubbens sportschef, Martin Struzinski og fortsætter:

- På trods af meritterne i den danske og tyske liga og ikke mindst hans bundsolide erfaring herudover med 143 landskampe i rygsækken, så ved han også godt at forventningerne er store, og at han skal spille op til sit bedste. Det er dog en rolle som Mads har skullet leve op til i mange sæsoner, og jeg er sikker på, at Mads til fulde kommer til at vise hans kæmpe betydning for næste sæsons Blue Fox mandskab.

Landsholdsspillerens tilbagevenden til den danske liga er blevet muliggjort, da logistikvirksomheden Scan Global Logistics har tilbudt Mads Christensen et job, hvor han skal skabe en karriere, mens han spiller ishockey i Blue Fox.

Herning er Danmarks mest vindende klub gennem tiden med 16 DM-titler, og klubben har nu sikret sig en spiller, som nærmest er blevet synonym med mesterskaber.

Herning Blue Fox' seneste DM-titel blev hentet i 2011/2012-sæsonen.