Ishockey

Hård ramt af corona: Metal Ligaen-opgør aflyst

Herlev Eagles er hårdt ramt af corona-smitte i truppen. DIU

Mere end syv smittede i truppen hos Herlev Eagles betyder, at kampen mod Rødovre Mighty Bulls fredag aften er aflyst.

Der bliver intet lokalopgør på isen mellem rivalerne Herlev Eagles og Rødovre Mighty Bulls fredag aften.

Metal Ligaen-opgøret er nemlig blevet aflyst efter Herlev Eagles-truppen er hårdt ramt af Covid-19. Truppen er således ramt af smitte, der overstiger det tilladte antal smittede på syv i truppen. Det skriver Metal Ligaen på dens hjemmeside.

Det fremgår ikke, hvor mange, der konkret er smittet i Herlev-truppen.

I Covid-19-protokollen fra ligaen lyder det:

"Hvis et hold har 7 eller flere smittede spillere (fra den indleverede Metal Liga Trup) efter afvikling af tests, så aflyses dette holds kampe til de igen har under 7 smittede (fra den indleverede Metal Liga Trup) og kampene afgøres ved at hvert hold modtager 1,5 point per ikke afviklede kamp."

Derfor betyder det også, at kampen ikke udsættes, men at begge hold deler de tre point, og derfor får sat 1,5 point ind på kontoen.

I Herlev har man indstillet al træning, og gentester truppen fredag morgen. Og så tester man igen på mandag.

Herlev Eagles har kamp igen på tirsdag den 27. oktober, hvor Esbjerg skal på besøg, og så igen søndag den 1. november, hvor holdet skal til Herning. Bliver de kampe heller ikke afviklet, så er der landsholdspause og forhåbentlig en mulighed for at få smitten under kontrol.

'Ørnene' er lige nu på syvendepladsen i ligaen med 7 point efter 9 kampe. Det bliver så til 8,5 point, når pointene fra den aflyste kamp er tikket ind på kontoen.