Ishockey

Lukker munden på holdkammerat med lækkerbisken

William Boysen leverede en efterspurgt detalje i SønderjyskE's 4-2-sejr over Esbjerg Energy fredag aften.

Det er næsten så sikkert som et amen i kirken.

Når spillerne i SønderjyskE er på isen i Vojens for at træne og har succes med at score gennem egne ben tæt under mål, kommer det fra målmand Patrick Galbraith, at det skal de bare gøre i kamp.

Fredag aften mod Esbjerg Energy gjorde William Boysen så, hvad Galbraith har efterspurgt, og han kan nu lukke munden på sin holdkammerat i målet.

- Når han begynder at brokke sig til træning igen, kan jeg jo sige, at det har vi sådan set gjort, siger William Boysen med et glimt i øjet til TV 2 SPORT.

Tæt under mål skal den angribende spiller som regel tænke hurtigt, fordi chancen oftest opstår lidt ud af det blå, men 23-årige Boysen nåede at tænke situationen igennem.

- Jeg kan lægge en baghånd med det samme, men målmanden sidder jo allerede ned, så det er bare at skyde den i benskinnen på ham. Men hvis man lige tager den igennem benene, får man en meter gratis, hvor der så burde været tomt mål i den anden side, forklarer han og fortsætter:

- Det var der heldigt nok også i dag (fredag, red.).

William Boysen har netop scoret til 2-1, da Martin Eskildsen #19 stormer hen for at lykønske ham.

Skal ikke have målet på dvd

Selv lægger han heller ikke skjul på, at det var lækkert mål, han stod for til 2-1 til SønderjyskE, men han har ikke tænkt sig at spørge klubbens videomand, om han kan få det foreviget på en dvd.

- Det kan være, at jeg lige sender klippet til nogle kammerater, hvis der er nogen, der spørger, hvordan det gik i dag (fredag, red.), men ellers er det bare videre mod næste kamp.

Den spiller SønderjyskE i Rødovre i morgen klokken 14.00.

Med 4-2-sejren over Esbjerg er sønderjyderne klar til Metal Final4, der er pokalturneringens slutspil. Det afvikles i Aalborg i dagene 31. januar til 1. februar næste år.