Ishockey

Fyret Vendsyssel-boss vender tilbage til ishockey

Efter flere job i fodboldverdenen er Ole Nielsen blevet ansat som direktør hos Odense Bulldogs.

Ole Nielsen har i en årrække gjort sig som fodboldboss i klubber som Sønderjyske, Viborg, Randers og senest Vendsyssel, men fra mandag træder han ind i ishockeysporten, som han også før har en del af.

Ole Nielsen, der i sommer blev fyret som sportsdirektør i Vendsyssel, tiltræder mandag hos Odense Bulldogs som administrerende direktør med ansvar for det kommercielle og sportslige område.

Det oplyser Odense Bulldogs på sin hjemmeside.

- Ole har stor erfaring inden for sportsverdenen med tidligere succesprojekter i blandt andet AaB Ishockey, hvor han var en afgørende del af genrejsningen af klubben, siger bestyrelsesformand Thomas Hertz Andersen og fortsætter:

- Med denne store ledelsesmæssige erfaring vil Oles hovedfokus være at fortsætte den positive udvikling i Odense Bulldogs på det forretningsmæssige og organisatoriske område for dermed at skabe de bedst mulige betingelser for at udvikle det sportslige potentiale.

Vil blande sig i toppen

Ole Nielsen ser et stort potentiale kommercielt, og det skal danne grundlag for klubbens sportslige udvikling.

- Der er langt og sejt træk foran os, men ambitionen er at blande sig i toppen af Metal Ligaen på sigt. Med Odense og hele Fyn som platform, skal vi have fat i erhvervslivet og sammen sikre en positiv fremtid for hele Fyns ishockeyflagskib, siger Ole Nielsen.

Odense ligger aktuelt på en klar sidsteplads i Metal Ligaen.