Ishockey

- Intet hold kan stoppe os, siger Sønderjyske-træner

Mario Simioni er overbevist om, at intet hold kan stoppe Sønderjyske, hvis holdet spiller op til sit bedste.

Se Sønderjyske-Herning på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fredag kl. 19.00.

Sønderjyske har hentet seks sejre i de seneste syv kampe, inden holdet fredag tager hul på slutspillet mod Herning Blue Fox.

Situationen på Sønderjyske-mandskabet er derfor væsentlig anderledes end i november, hvor cheftræner Mario Simioni så sit hold løbe ind i en stime på otte nederlag i træk.

- I starten af sæsonen løb vi ikke nok på skøjter. Vi skulle vise en større vilje til at arbejde hårdere, siger den tidligere Frederikshavn-træner til nordschleswiger.dk.

- Spillerne har fundet ud af, hvad der kræves for at vinde ishockeykampe og er mentalt klar til playoff. Hvis de tager den tro og den vilje med, så er der intet hold der kan stoppe os.

Selvsikker Simioni

Mario Simionis tropper, som tirsdag sikrede sig en fjerdeplads i grundspillet, har haft det svært mod Herning, og i fire ud af de i alt seks indbyrdes opgør i grundspillet, måtte Sønderjyske se sig slået.

Men det bekymrer ikke Sønderjyske-træneren.

- Det får mig nu overhovedet ikke til at tvivle. Jeg føler, at vi spiller godt i øjeblikket, og vi har i hvert fald momentum med ind i slutspillet med sejre i fem af de seneste seks kampe, siger Mario Simioni til JydskeVestkysten.

- Vi har tabt til Herning nogle gange i denne sæson, men i flere af disse kampe har vi haft virkelige mange spillere siddende udenfor - og det er altså en stor del af forklaringen på det.

De tre øvrige kvartfinaler står mellem:

Rungsted Seier Capital (1) - Rødovre Mighty Bulls (8).

Aalborg Pirates (2) - Herlev Eagles (7).

Esbjerg Energy (3) - Frederikshavn White Hawks (6).

Der spilles bedst af syv kampe i hver slutspilsserie. Det kræver altså fire sejre for at vinde en serie.