Ishockey

Esbjerg udraderede Aalborg - matchbold til Rungsted

Med seks scoringer på ni minutter i anden periode afgjorde Esbjerg fjerde semifinaledyst mod Aalborg.

DM-semifinalen mellem ishockeyholdene Esbjerg Energy og Aalborg Pirates er igen helt lige.

Med en storsejr på 8-4 på egen is udlignede Esbjerg tirsdag aften til 2-2 i duellen, hvor der spilles bedst af syv opgør.

Rungsted Seier Capital og Sønderjyske mødtes senere tirsdag i den anden semifinale. Her førte nordsjællænderne 2-1 i kampe forud for opgøret, og med en sejr på 3-2 på udebane, er de nu kun en enkelt sejr fra finalen.

Rungsteds Hampus Gustafsson stod for den afgørende scoring knap fem minutter før tid, og dermed kan holdet nu dufte en finaleplads.

Sådan forløb kampen i Esbjerg

Vestjyderne afgjorde kampen i anden periode med hele seks scoringer inden for ni minutter.

Dermed står det klart, at der fortsat skal spilles mindst to kampe mere holdene imellem, inden en finalist er fundet.

I kamp nummer fire var der effektivitet til forskel mellem holdene.

Midtvejs i kampen havde gæsterne fra Aalborg egentlig forsøgt sig med flest skud, men på måltavlen stod der 6-0 til Esbjerg.

Davis Vandane havde stået for kampens eneste scoring i første periode, før holdkammeraterne Søren Nielsen, Felix Maegaard Scheel, Sune Hjulmand og Christian Wejse gjorde ham kunsten efter og lukkede kampen i anden periode.

I samme periode blev Craig Puffer dobbelt målscorer, og selv om Aalborg fik pyntet på de ydmygende cifre i den tilskuertomme Granly Hockey Arena, var det ikke nok til at undvige et klart nederlag.

Alt i alt vil nordjyderne formentlig gøre alt, hvad de kan, for at glemme tirsdagens skuffelse hurtigst muligt. På fredag venter der et nyt opgør på Aalborgs hjemmebane, Gigantium.