Ishockey

Landshold klar til testkampe

Landstræner Heinz Ehlers har udtaget et forstærket ligalandshold til to testkampe i november mod henholdsvis Letland og Norge.

Det er et forstærket ligalandshold, so landstræner Heinz Ehlers sender på isen i to landskampe i midten af november, når Metal Ligaen ligger stille.

Kun fire spillere fra udlandet er indkaldt, og ellers er det spillere fra Metal Ligaen, der skal op mod Letland i Vojens den 12. november og dagen efter mod Norge i Esbjerg.

De fire spillere uden for landets grænser er backen Oliver Larsen, der lige nu spiller for den finske klub Jukurit, ligesom det tyske trekløver fra Fischtown Peenguins Niklas Andersen, Christian Wejse og Philip Bruggisser.

Landstræner Heinz Ehlers har også valgt at se bort fra nogle af de største profiler i den hjemlige liga som Morten Poulsen fra Herning Blue Fox, Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates, Jesper Jensen fra Frederikshavn White Hawks og Nichlas Hardt fra Rungsted Seier Capital.

Samtidig er den unge målmand Marcus Bohme Bjørn fra SønderjyskE en del af truppen, men udelukkende for blive skærpet i sin træning frem mod U20 VM senere på året.

Trupper ser således ud:

Mål

Thomas Lillie, Esbjerg; Mathias Seldrup, Frederikshavn, Marcus Bohme Bjørn, SønderjyskE

Backs

Oliver Larsen, Jukurit (Fin); Jeppe Vinther, Frederikshavn; Morten Jensen, Rungsted, Mathias Røndbjerg, Rungsted; Lasse Mortensen, Herlev; Nicolai Weichel, Odense; Anders Koch, Aalborg; Philip Bruggisser, Fischtown

Forwards

Mathias Asperup, Herlev; Sebastian Ehlers, Odense; Mathias Bau Hansen, Herning; Felix Scheel, Esbjerg; Christopher Frederiksen, Frederikshavn; Niklas Andersen, Fischtown; Søren Nielsen, Esbjerg; Christian Wejse, Fischtown; David Madsen, Esbjerg; Lucas Andersen, Frederikshavn; Gustav Green, Rungsted; Kristian Jensen, Herning; Martin Eskildsen, SønderjyskE; Philip Schultz, Esbjerg

DE DANSKE TESTKAMPE KAN SES DIREKTE PÅ TV 2 PLAY (Favorit+Sport)