Ishockey

Aalborg vinder efter forlænget spilletid

Topholdet Aalborg Pirates måtte tage forlænget spilletid i brug for at slå bundproppen Rødovre i Metal Ligaen.

Det blev til det 13. nederlag i træk for Rødovre Mighty Bulls mandag, men bundproppen i Metal Ligaen kan trods alt glæde sig over at have taget topholdet Aalborg Pirates ud i forlænget spilletid.

Der gik dog kun 13 sekunder af den, før Julian Jakobsen afgjorde kampen til Aalborgs fordel, så det endte med en nordjysk sejr på 2-1.

Det var Aalborgs femte i træk i Metal Ligaen, som Pirates fører med 40 point efter 19 kampe. Det er to point mere end Herning Blue Fox på andenpladsen.

Amerikanske Charles Curti åbnede målscoringen mandag cirka halvvejs inde i første periode. Der stod 1-0, indtil Nicklas Beyer Carlsen under et minut inde i tredje periode udlignede for Rødovre.

På grund af de mange sløje resultater fyrede Rødovre i oktober cheftræner Thor Dresler. Svenske Magnus Sundquist tog over, mens Dresler to dage senere blev ansat som assistenttræner i Rungsted Seier Capital.

Men udskiftningen på trænerposten har altså indtil videre ikke ført bedre resultater med sig for Rødovre, som har ti point op til Rungsted, der er forsvarende mester, på næstsidstepladsen.