Ishockey VM

Dansk stjerne dropper VM

Mikkel Bødker melder afbud til maj måneds VM i Finland for i stedet at prioritere samvær med sin familie.

Det begynder efterhånden at tynde ud med de offensive kort, som ishockeylandsholdstræner Heinz Ehlers har at spille ud, når det gælder årets VM i Finland.

Frederik Storm og Nicklas Jensen er yderst tvivlsomme, og Patrick Russell er blevet opereret og har meldt fra. Og nu er det så den offensive stjerne og tidligere NHL-spiller Mikkel Bødker, der takker nej til årets VM.

- Min kone og jeg fik en datter kort før OL, og hun har desværre haft kolik lige siden OL. Derfor prioriterer jeg at være hjemme med min familie, siger Mikkel Bødker til TV 2 SPORT.

Den 32-årige angriber var en del af det danske OL-hold i Beijing i februar, og han har spillet de seneste to sæsoner for det schweiziske mandskab HC Lugano.

Står uden kontrakt

Nu står Mikkel Bødker uden kontrakt, og med afbuddet til VM afstår han fra det, der kunne være et vigtigt udstillingsvindue.

- Jeg havde et godt udstillingsvindue under OL også, men jeg føler, at jeg har bevist i løbet af min karriere, hvad jeg kan, så jeg tror ikke, at det gør en stor forskel for mig, lyder det fra forwarden, der står midt i en flytning.

Og der er heller ikke noget, der haster lige nu.

- Jeg tager det meget stille og roligt, hvad det angår. Jeg har en dygtig agent, som tager sig af den del.

Mikkel Bødker var en del af VM-holdet i Letland sidste år, hvor han blev skadet, da han blev ramt af et slagskud på øret i kampen mod Storbritannien.