Skade tvinger dansk profil til karrierestop

Nichlas Hardt har på grund af en skade set sig nødsaget til at indstille karrieren som ishockeyspiller.

En skade er endt med at sætte en stopper for Nichlas Hardts karriere før tid.

Ishockeyspilleren, der kom til Rungsted Seier Capital i august 2020 efter flere år i udlandet, opgiver at blive en skade, han pådrog sig i sidste års slutspil, kvit.

Derfor indstiller Hardt karrieren. Det oplyser Rungsted på sin hjemmeside.

- Jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at komme tilbage, men må desværre konstatere at min skade har et niveau, hvor det ikke kan lade sig gøre, siger Nichlas Hardt.

Han havde egentlig et år tilbage af sin kontrakt med Rungsted, men kommer altså ikke til at fuldføre den.

- Når jeg kigger tilbage, kan jeg se mig selv i spejlet, og sige at jeg gjorde alt, hvad der stod i min magt for at fuldføre kontrakten med Rungsted Seier Capital. Det har vist sig at være umuligt, og man skal huske, at der også er et liv efter ishockeyen, der skal kunne leves.

Ti VM-deltagelser

Hardt fik sin debut i den danske liga tilbage i 2005/06-sæsonen for Herlev. I 2008 skiftede han til Malmö Redhawks og tre år senere gik turen til den finske storklub Jokerit.

Derefter tog Hardt tilbage til Sverige og spillede for både Linköping, Malmö Redhawks og Oskarshamm, inden han i 2020 vendte hjem til Danmark.

På landsholdet har Hardt også været en fast deltager. Han har blandt andet været med til VM ti gange.

- Jeg kan se tilbage på en lang karriere, der har givet mig mange fantastiske oplevelser og venner for livet. Derfor er jeg på alle måder taknemmelig for, hvad ishockeyen har givet mig, selv om det nu er blevet tid til at finde en ny vej i livet, siger Nichlas Hardt.