Lars Eller takker nej til VM

Der kommer ikke frisk forstærkning fra NHL til det danske landshold lyder det fra Lars Eller i en sms til TV 2 SPORT.

På trods af en flot dansk VM-åbning med storsejren over Kasakhstan, så ville det have været en stor gevinst, hvis den danske NHL-stjerne Lars Eller havde stødt til Heinz Ehlers' tropper i Helsinki.

Den forstærkning var en mulighed efter Ellers NHL-mandskab Washington Capitals røg ud af slutspillet i nat til Florida Panthers.

Men desværre bliver det ved drømmen om yderligere NHL-kaliber på det danske landshold. Fysikken hos den eneste dansker, der har vundet den eftertragtede Stanley Cup, er kommet på tværs. Det skriver Lars Eller i en sms til TV 2 SPORT.

- Jeg skal formentlig opereres i foden, så ingen VM til mig. Ønsker holdet held og lykke, lyder det fra den 33-årige forward.

Dermed er det fortsat 2019 i Slovakiet, der er seneste VM, som Lars Eller har deltaget i. Dengang spillede angriberen tre kampe og lavede fem point.

Lars Eller har ellers været med ved de to største danske VM-præstationer i 2010 og 2016 - begge de år, hvor det danske landshold gik i kvartfinalen. Og hans historiske Stanley Cup-triumf med Capitals kom tilbage i 2018.

Dermed er det svært at se, der skal komme yderligere forstærkninger til det danske landshold, der søndag tager imod Schweiz i en duel, der kan være afgørende for det danske kvartfinalehåb.