Ishockey VM

- Jeg har været meget, meget heldig, siger dansk profil

Både landsholdslægen og Nicholas B. Jensen selv forventer, at det er muligt at blive klar til torsdagens kamp mod Tyskland.

Smerterne var ikke til at tage fejl af.

Det gjorde ondt i skulderen, da Nicholas B. Jensen i tirsdagens VM-kamp mod Italien pludselig blev revet i isen af en modspiller. Rigtig, rigtig ondt.

Til træningen dagen derpå, hvor den danske profil ikke selv var omklædt, kunne han dog komme med opløftende nyt.

- Den er lidt øm i dag, men det var vel forventet. Det hele går nogenlunde, når jeg laver noget, men den er øm.

- Jeg tror, jeg har været mere end bare heldig. Nu har jeg fået lov til at se situationen, og jeg tror, jeg har været meget, meget heldig, siger Nicholas B. Jensen.

Eisbären Berlin-spilleren blev revet i isen af Peter Spornberger, og efter kampen gav flere danskere udtryk for, at handlingen var langt over grænsen for, hvad der er acceptabelt. Peter Regin var for eksempel ikke sen til at kalde det for "en svinestreg".

Det vides endnu ikke, om episoden vil få konsekvenser i form af en karantæne for Peter Spornberger.

Regner med at spille mod Tyskland

Danmarks landsholdslæge, Anne Mette Stausholm, fortæller, at de har undersøgt den 33-årige dansker, og at det ikke virker som om, der var noget, der var revet i stykker.

- Når man ser på tacklingen, er han sluppet forholdsvis heldigt. Han fik et vrid i skulderen og slog også skulderen ned i isen. Han er egentlig okay. Han har smerter og får behandling, men vi håber på at få ham klar til i morgen, siger Anne Mette Stausholm.

Nicholas B. Jensen bliver onsdag testet igen, men selv er han ganske fortrøstningsfuld i forhold til chancerne for at komme tilbage i aktion til torsdagens vigtige kamp mod Tyskland.

Du er på isen i morgen?

- Det regner jeg bestemt med, siger Nicholas B. Jensen.

Danmark har spillet tre kampe ved VM, hvor det er blevet til to sejre og et enkelt nederlag.

VM Indl. Runde Grp. A

VM Indl. Runde Grp. A
PositionHoldnavnKVTOVOT+/-P
17601034/1520
27510126/2016
37520034/1815
47430023/1912
57430018/1812
67151011/245