Ishockey VM

Dansk profil smadrede glas i vrede

Markus Lauridsen lod følelserne få frit løb, og det betalte en glasrude prisen for.

Ishockeylandsholdet kunne se kvartfinaledrømmende smuldre, da Slovakiet tirsdag ydmygede Danmark i VM-skæbnekampen.

Til sidst i opgøret blev det for meget for den danske forsvarspiller Markus Lauridsen, der ikke kunne holde sin vrede tilbage.

Efter Slovakiets 7-1-scoring smadrede Malmö Redhawks-spilleren sin stav direkte ind i en glasbande, da han var på vej ud mod bænken. Endda med en sådan kraft, at ruden flækkede og efterfølgende måtte udskiftes.

Lauridsen modtog efterfølgende en 10-minutters straf for sin forseelse, men det fik reelt ingen betydning, da der blot var et minut tilbage af kampen.

Se situationen øverst i artiklen.

Hvorfor skulle glasses udskiftes?

Episoden varede mange minutter, da dommerne insisterede på at få udskiftet glasses, selvom der blot var ét minut tilbage af kampen.

Det fandt TV 2 SPORTs ishockeyekspert, Morten Green, der kommenterede opgøret, både fjollet og unødvendigt.

- Nu er de ved at skifte glasset. Kan vi ikke bare få spillet den her hockeykamp færdig? Der er kommet en lille revne i glasset, og der er et minut tilbage. Var det virkelig vigtigt, at det skulle udskiftes?, sagde han spørgende i kommenteringen.

Erkender fejl

Efter kampens afslutning fangede TV 2 SPORT Markus Lauridsen til en snak om kampen og episoden.

Den danske landsholdsprofil var tydeligt skuffet over nederlaget, men kunne alligevel godt erkende, at han ikke skulle have smadret sin stav ind i glasvæggen.

- Det er frustration. Det skal jeg ikke gøre, sagde Lauridsen kortfattet hændelsen, inden at tilføjede, at han er enormt skuffet og irriteret over Danmarks exit.