Ishockey

Aalborg taber CL-kamp klart efter elendig start

Aalborg Pirates led fredag aften et 2-6-nederlag på hjemmebane i Champions League mod tjekkiske Sparta Prag.

Der var klasseforskel, da Aalborg Pirates fredag aften blev besejret med 2-6 af Sparta Prag.

I den tredje gruppekamp i Champions Leagues gruppe A skulle Aalborg fredag aften ellers forsøge at gentage triumfen mod Sparta Prag, efter holdet højest overraskende slog tjekkerne på udebane for en uge siden i første spillerunde.

Siden den flotte sejr i Prag, havde Aalborg tabt den anden kamp i puljen på udebane mod finske Jukurit. Fredagens gæster fra Sparta Prag havde i mellemtiden også tabt deres andet gruppeopgør til svenske Luleå.

Tjekkerne stod dermed fortsat uden sejr, inden de gæstede Aalborg. Det skulle der dog blive lavet om på fredag aften.

Elendig start for nordjyderne

I det blot tredje minut kom gæsterne fra Sparta Prag i front i powerplay. Tjekkerne fangede hjemmeholdet i ubalance, og dermed kunne Michal Repík sikkert sende pucken ind bag Thomas Lillie i Aalborg-målet.

Blot et par minutter senere kom gæsterne også på 2-0, da Aalborg-mandskabet blev fanget højt i banen.

Det blev også til 3-0 til gæsterne i slutningen af første periode, hvor Michal Repík kom på tavlen for anden gang i opgøret.

I anden periode fortsatte Sparta Prags dominans, og det blev til 4-0. Aalborg kom efterfølgende lidt bedre med og kom også på tavlen og reducerede til 1-4 på et mål af Trevor Gooch.

Tredje periode begyndte med en ny tjekkisk scoring, da Vladimir Sobotka bragte gæsterne på 5-1, inden Aalborg igen fik reduceret i powerplay til 2-5.

Gæsterne rundede aftenens opgør af med en 6-2-scoring i slutminutterne.

Aalborg Pirates’ næste Champions League-opgør venter på søndag, hvor de tager imod finske Jukurit, der efter fredagens resultater indtager gruppens tredjeplads. Aalborg ligger nummer fire med samme pointantal som finnerne.