Ishockey

Anfører og ekspert i chok over DM-kvartfinale

Julian Jakobsen var en skuffet Aalborg Pirates-anfører, da han skulle sætte ord på den præstation, der førte til et 11-2-nederlag mod Rungsted.

Er ordet pinligt for stærkt om i aften?

- Nej, det synes jeg ikke.

Er du i granatchok?

- Ja, det kan du da høre, jeg er. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige.

Kort og kontant var det, da Aalborg Pirates-anføreren, Julian Jakobsen skulle sætte de første ord på det, der udspillede sig på isen mellem Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital.

Gæsterne fra Rungsted havde tabt 16 ud af de sidste 18 kampe, men alligevel var det grundspillets nummer otte, der udraderede mestrene fra Aalborg i egen hule.

- Vi vinder første faceoff, og så er der ingen, der vil have pucken. Det var der så ingen, der ville i 60 minutter. Så står der 11-2.

Aalborg Pirates vs. Rungsted Ishockey
2-11
FT
Topscorer
HoldSpiller(e)Mål
Aalborg PiratesMartin HøjbjergMatt Salhany1 mål
Rungsted IshockeyBrett Thompson3 mål
Udvisninger
HoldUdvisninger
Aalborg Pirates5
Rungsted Ishockey5

Ekspert lamslået

Aalborg Pirates gik ind til kampen som store favoritter. Forsvarende mestre, grundspilsvindere med hjemmebanefordelen mod et Rungsted-mandskab i sportslig krise.

Det er grum læsning for Aalborg Pirates' spillere og tilhængere, og TV 2 SPORTs ishockeyekspert, der kommenterede kampen, Morten Green, var helt klar i spyttet i kommenteringen.

- Jeg kan ikke huske noget, der er i nærheden af det, vi har set her til aften. Det er en storfavorit, der kommer ud på hjemmebane som regerende mestre og vindere af grundspillet og taber 11-2 til grundspillets nummer otte.

- Det skal ikke se sådan her ud. Det må det aldrig nogensinde gøre for et Aalborg-hold, og det eneste ord, der falder ind er, at det er pinligt. Det er simpelthen en pinlig præstation, de har leveret i dag, Aalborg.

Heldigvis for Aalborg Pirates er en serie i slutspillet bedst af syv kampe, og de har derfor forsat muligheden for avancement.

Revanchen kan de få søndag aften i Hørsholm i et opgør, der bliver sendt på TV 2 PLAY fra kl. 14.