Ishockey VM

Lynindkaldt back tager skraldet for udligning: - Jeg fuckede up

Skader har givet Oliver Larsen en uventet VM-chance, men backen fik en hård entré mod Sverige.

Efter at have plejet en knæskade i godt tre uger fik Oliver Larsen en hård entre til ishockey-VM.

Ikke blot blev han kastet direkte i kløerne på de svenske stjerner. Den nytilkomne back var også kraftigt involveret i Sveriges udligning til 1-1, da han mistede pucken i en ellers harmløs situation bag det danske mål.

Det er han da også den første til at erkende efter nabokrigen, som Danmark tabte 1-4.

Danmark vs. Sverige
1-4
Ft
Topscorer
HoldSpiller(e)Mål
DanmarkNicklas Jensen1 mål
SverigeDennis EverbergAndre PeterssonLucas RaymondCarl Grundström1 mål
Udvisninger
HoldUdvisninger
Danmark3
Sverige2

- Jeg skal jo spille mere simpelt, og det ved jeg godt selv. Det var mig, der "fuckede up", det er der ingen tvivl om. Jeg skulle jo bare sende pucken væk eller i hvert fald være hårdere og stærkere.

- Men sådan er gamet. Det går stærkt, og man lærer af sine fejl. Og når man laver dem mod Sverige, så bliver de straffet, siger Oliver Larsen.

Han var med i en del af træningslejren op til VM, men blev sendt hjem med en knæskade, inden den endelige trup blev udtaget.

Det lignede en forpasset VM-chance, men da Oliver Lauridsen blev skadet mod USA, blev der alligevel ringet efter Larsen, der praktisk nok bor i Finland, hvor han spiller for Jukurit.

- Jeg synes egentlig, at det gik okay, selv om det selvfølgelig altid er hårdt, når man ikke har spillet en kamp i tre en halv uge. Jeg føler, at vi havde godt fat i dem i store dele af kampen, siger Oliver Larsen.

Mødet med svenskerne kostede i øvrigt endnu en skade i den efterhånden noget ramponerede danske trup.

Christian Wejse måtte udgå tidligt, og der er ikke noget, der tyder på, at han bliver klar til kampen mod Finland tirsdag.

- Det var knæet, og det ser ikke godt ud, siger landstræner Heinz Ehlers.