European Games

Dansk judo-kæmper satsede og tabte

Den danske judo-kæmper Frederik Jørgensen må nøjes med en 7. plads i Baku.

Efter to sejrer fra morgenstunden, tabte danskeren kvartfinalen til portugisiske Jorge Fonseca.

Frederik Jørgensen fik dog endnu en mulighed i et opsamlingsheat mod Dimitri Peters fra Tyskland, men også her tabte danskeren.

Dermed sluttede legene i Baku altså med en 7. plads for den nationale mester.

- Planen var, at jeg ville ind og satse på noget stort, og se, om jeg kunne afgøre det hurtigt - det var 50-50 situationer, det lå i hans favør, det er en del af gamet. Jeg tog en forkert disposition, satsede og tabte.

- Hvis jeg på forhånd kunne have fået en kvartfinaleplads, så ville jeg være tilfreds, men som dagen er forløbet - især min kvartfinale mod portugiseren skulle have forløbet bedre, det var en god mulighed for at komme i semi’en, men alt i alt er det okay, siger Frederik Jørgensen til TV2 SPORT.

Frederik Jørgensen var den eneste danske judo-kæmper ved legene i Baku.