Tennis

Lyons kvartfinale: Manuel Guinard vs Holger Rune

Rune overkom store smerter og spillede sig i semifinalen i Lyon. 

Holger Rune 2-1 Manuel Guinard

  • 1. sæt: 3-6
  • 2. sæt: 6-3
  • 3. sæt: 6-4
Stil spørgsmål

Runes interview efter kampen:

Tak, fordi du er her, Holger. Du viste utrolig mental styrke for en dreng på 19 år?

- Tak for de søde ord. Jeg arbejder hårdt på det hver dag. Det har været svært for mig at spille mod franskmænd i de her runder. Jeg forstår åbenlyst, at I gerne vil have franskmændene til at vinde, men jeg vil bare gerne have respekt for begge spillere. Det er naturligvis op til jer, men som jeg har sagt mange gange, så nyder jeg at spiller her i Lyon, siger danskeren og fortsætter med at sætte ord på sine kramper:

- Jeg havde et helt tydeligt skidt i slutningen af kampen, og jeg kunne ikke stå op ordentligt. Jeg prøvede at finde løsninger for at se, om det ville blive bedre, og mod slutningen blev det faktisk lidt bedre. jeg prøved at holde min serv, og jeg vidste derinde, at jeg ville have det bedre i morgen. Så det ville være godt, hvis jeg kæmpede mig igennem den her.

Tak for i dag

Det var en underholdende omgang. VI glæder os til at se Rune i aktion i semifinalen i morgen. God aften!

Spørgsmål

MT:

Fantastisk kæmpet og flot mental styrke fra Holger Runes side. Den hårde medfart fra publikum fremstår dog respektløs og langt under lavmålet. Pinlig opførsel fra det franske publikum. Er det ikke et unormalt syn i tennisverdenen at publikum opfører sig sådan? Igen, flot kæmpet HR!

Svar:

Hej MT

Jo, det er meget sjældent, men de franske tennisfans opfører sig generelt på en anden måde. Du kan eventuelt holde øje med det under French Open, når der er kampe med de franske spillere. Det er altid underholdende at se på. Om det er godt eller skidt, må folk selv vurdere, men de er om ikke andet verdensmestre til at skabe en stemning i kampene. Og så hjap det nok ikke på deres temperament, at Rune brugte så meget tid på at komme sig over sine smerter i tredje sæt. 

/ Nicolai

Holger Rune spiller allerede i morgen, så det bliver spændende at se, om danskeren kan komme sig over de mange smerter og kramper. Han møder vinderen af kampen mellem Cameron Norrie og Sebastian Baez, der spiller nu her i Lyon. 

Spørgsmål

Henrik :

Hvorfor kan publikum ikke lide dette ??

Svar:

Hej Henrik

Publikum holder jo naturligvis med de franske spillere, så det er derfor, Rune bliver mødt af buhråb. Turneringen foregår i Lyon, og Guinard var den sidste franskmand tilbage. 

/ Nicolai

- Jeg havde det rigtig dårligt til sidst. Jeg kunne ikke stå rigtigt op. Jeg prøvede at finde løsninger, og det blev lidt bedre til sidst, siger Rune om de mange smerter til sidst. 

Rune er oppe at stå igen, og derfor kan han lade sig interviewe:

- Tak for de søde ord. Jeg arbejder hårdt hver dag. Jeg forstår, at I gerne vil have franskmændene til at vinde, men jeg vil bare gerne have respekt, siger danskeren. 

Kommentar

Larry:

Hvor er det vildt!!!!!

Rune sidder lige nu og får behandling og is på sine muskler. Han viste stor mental styrke ved at vinde den her kamp trods de voldsomme smerter. 

- Jeg har aldrig oplevet den her stemning før i min karriere, så jeg vil gerne takke hele publikum for den her oplevelse, siger Guinard efter nederlaget. 

Rune går direkte ud på bænken og skal have behandling. Hvilken mandfolkepræstation af Rune, der sidder i store kramper. 

Rune vinder!!!!

Og han kan slet ikke juble. Han har ikke kræfter til det. Han humper rundt. Mærkværdigt, men hvor er det sejt!

*40-15

Dobbeltfejl af Rune. Han har det rigtig, rigtig hårdt, og publikum bryder sig ikke om, hvad de ser fra danskeren. 

*40-0

Rune laver en stopbold og spiller sig til tre matchbolde. Han kan næsten ikke komme ned og serve igen.. Uha... Det er nervepirrende!

*30-0

Endnu et point til Rune! HVor er det dog vanvittigt det her. 

*15-0

Flot slag af Rune, men han har stadig store problemer med at bevæge sig. Han sætter sig på hug, hver gang muligheden byder sig. 

Nu kan Rune serve sejren hjem. Kom så!

5-4

Fransk parti

Guinard vinder uden kamp det her parti. Nu har Rune 90 sekunder, der skal bruges klogt. Han sætter sig ned og får lidt massage. Spændende, om han spiller helt til slut. 

0-30*

Rune gider ikke det her parti. Det er tydeligt. Måske meget klogt. 

5-3

Vildt parti af Rune!!!

Det er helt vanvittigt det her. Rune kan næsten ikke bevæge sig, men han snupper endnu et point. Og han finder en serves frem! Hvor er det vildt.