Fodbold

Conference League-finale: AS Roma - Feyenoord

Du kan se Conference League-finalen på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Jose Mourinho kan sikre sig endnu et europæisk trofæ til sin imponerende samling, når han sammen med resten af Roma-mandskabet skal op imod Feyenoord i Conference League-finalen.

Tak for nu!

Med pokalen på vej til trofæskabet i Rom takker vi af for nu.

Tak, fordi I fulgte med!

AS Roma vinder Conference League!

AS Roma vinder historiens første Conference League–turnering!

Efter en finale, hvor Feyenoord indledte kampen bedst, fik Roma langsomt ædt sig ind og efter en halv times spil også bragt sig i front. Nicolo Zaniolo stod bag, da han flot tog et indlæg ned med brystet og sparkede bolden ind. Den føring holdt til pausen, og Feyenoord skulle derfor bruge mål for at sende kampen i forlænget spilletid.

Mål var hollænderne også tæt på hurtigt efter pausen. To gange stod stolpen dog i vejen og siden Rui Patricio af flere omgange. Roma fik som før pausen ædt sig ind og afværget presset, og selvom Feyenoord satsede det hele mod slutningen, stod italienerne imod og kørte en snæver sejr i land.

Kampen er slut!

Kampen mellem AS Roma og Feyenoord endte 1-0

Afvist

Roma afviser. De sparker bolden langt frem og holder lige nu presset på Feyenoord.

Dødbold i feltet

Feyenoord med et frispark. Alt er med fremme i feltet.

Stor mulighed!

Feyenoord er tæt på. Bryan Linssen kommer frem i det lille felt, da bolden forlænges, men han misser sin berøring.

Fem minutter igen

Der er lagt fem minutter til kampen.

Roma på spil

Italienerne spille sig pludselig igennem. Lorenzo Pellegrini ender med bolden i feltet, vender rundt og trykker af, men Justin Bijlow snupper forsøget.

Feyenoord har travlt

Feyenoord skal altså bruge en enkelt scoring for at sende kampen i forlænget spilletid. Finder de ikke den, kan AS Roma løfte historiens første Conference League–trofæ om få minutter.

Gult kort!

Gult kort til AS Roma! Rui Patricio trækker tiden meget længe ved et målspark. Den giver en advarsel.

Tæt på!

Feyenoord har hævet tempoet igen, og det giver straks pote. Med en skidt berøring midt i feltet løber en ellers glimrende mulighed dog ud i sandet.

Ikke samme tempo

Feyenoord er igen kommet på bolden, men de får ikke lagt samme tryk som i halvlegens første del. Roma stikker også selv snuden frem i omstillinger, og det tvinger hollænderne til at tænke defensivt.

Italiensk forsøg

Roma kommer frem igen. Det ser langt bedre ud for italienerne lige nu og en afslutning har de også sendt afsted. Den klarede Justin Bijlow dog med en fin refleks.

Tilbage igen

Det var en kort tur i offensiven for Roma. De er tilbage i defensiven, mens Feyenoord trykker på.

Udskiftning

AS Roma skifter for anden gang. Målscorer Nicolo Zaniolo går ud, og ind kommer Leonardo Spinazzola. Jordan Veretout kommer også ind. Han erstatter Nicola Zalewski.

Hjørnespark til Roma

For første gang efter pausen, får Roma holdt i bolden i offensiven. De kæmper sig til et hjørnespark, men det bliver afvist i bagrummet.

Overtag til hollænderne

Boldbesiddelsen efter pausen siger 21-79 i Feyenoords favør. Det er bestemt også hollænderne der har været tættest på scoringer med to afslutninger på træværket.

Udskiftning

Feyenoord har foretaget en udskiftning. Guus Til går ud fra midtbanen og erstattes af Jens Toornstra.