VM22: Ecuador - Senegal

Hvad sker der? Senegal stjal pladsen i 1/8-finalen fra Ecuador med en 2-1-sejr. 

Stil spørgsmål

Glade senegalesere

Knuste spillere

Spillerne fra Ecuador er helt forståeligt knuste her efter slutfløjtet. 

SLUT

Senegal går videre til 1/8-finalen!

De afrikanske mestre gør det! De er videre til playoff-kampene. Meget fortjent. Det er første gang i 20 år, at Senegal går videre til 1/8-finalerne ved et VM. 

- Det er fuldt fortjent. Senegal er et sindssygt stærkt mandskab - også uden Sadio Mané. De har et stort hjerte, lyder det fra Peter Graulund.

97'

Frispark til Senegal, og det var nok den sidste chance til Ecuador!

95'

Ecuador vil have straffespark, men dommeren nikker afvisende. Og det gør han klogt i. Der skal ikke være straffespark, da Ecuador-spilleren filmer. 

94'

Ecuador får et frispark midt på banen. Alle Sengals spillere står helt nede i feltet nu. To minutter resterer.

93'

Hjørnesparket bliver en smule farligt, og Mendy vipper ud til et nyt hjørnespark. 

93'

Ecuador med hjørnespark

Ecuador har spillet oppe på den sidste tredjedel lige nu, og nu har de fået sig et hjørnespark. De skal bruge et mål for at gå videre!

91'

Seks tillægsminutter

Dommeren finder seks minutter ekstra. Og hvad er det, man plejer at sige? Der er altid én chance mere. Lad os se, om den tilfalder Ecuador. 

89'

Ecuador hælder bolde frem

Ecuador sender en masse lange bolde op i feltet lige nu, men lige lidt nytter det. Senegal forsvarer sig rigtig godt. Det tyder ikke på, at Ecuador får mønstret en god chance frem...

88'

Senegal spiller klogt

Senegal får sig et frispark midt på banen. De gør det klogt lige nu. De får minutter til at gå.

86'

Fin mulighed til Ecuador

Cifuentes tager sig af en frispark uden for feltet, men indlægget sejler langt væk. Skidt af Ecuador, for der er ikke mange minutter tilbage lige nu. 

83'

Dia trykker til den!

Senegal-angriberen Dia laver en flot vending og trykker på kassen. Afslutningen stryger dog over mål, men fine takter af Senegal. De svarer godt igen lige nu, hvor Ecuador begynder at vise frustrationer. 

81'

Ecuador på bolden

Ecuador er mest på bolden i disse minutter, men de har ikke været i nærheden af målet siden chancen for 6-7 minutter siden. Senegal står godt og disciplineret nede bagved. Ti minutter resterer af den ordinære tid.

Spørgsmål

Jan Lauridsen :

Hvem kommenterer kampen mellem ecu og sen

Svar:

Hej Jan

Martin Gottschalk og Peter Graulund sidder på stadion og kommenterer. God fornøjelse med kampen!

/ Nicolai

77'

God chance til Ecuador

Ecuador trykker på nu. Plata kommer frem til en stor chance inde i feltet, hvor han vipper bolden op til sig selv og får afsluttet. Han får dog ikke ramt bolden ordentligt, men en rigtig fin mulighed. 

76'

Ecuador skal frem over isen

Nå, der resterer 15 minutter af den ordinære spilletid. Ecuador SKAL have mål mere for at gå videre, så der er lagt op til endnu mere drama her i kampens afslutning. Det var godt nok ikke længe, Ecuador fik lov at juble, men nu har de da fået smag for det. 

Spørgsmål

Katrine:

Hvor mange i hver gruppe går videre ?

Svar:

Hej Katrine

To hold fra hver gruppe går videre. Lige nu er det Holland og Senegal, men hvis Ecuador udligner igen, så er det Ecuador og Holland, der går videre. Hollænderne fører nemlig 2-0 mod Qatar lige nu. 

/ Nicolai