Få dage efter sejr får Mark O. Madsen ny kamp

I lørdags vandt Mark O. Madsen sin femte kamp som MMA-kæmper, og allerede mandag er en ny kamp kommet på plads.

- Jeg skal i buret igen 15. december i Arena Nord i Frederikshavn, siger Mark O. Madsen til TV 2 SPORT.

- Min kommende modstander er ikke på plads endnu, men der er én i kikkerten, oplyser den tidligere OL-bryder.

Mark O. Madsen fik debut i forbundet Cage Warriors, da han i lørdags vandt på point over franske Alexandre Bordin. Og det er Cage Warriors' direktør, Graham Boyland, der er med til at finde Mark O. Madsens næste modstander.

- Jeg har fået stillet i udsigt, at mine modstandere bliver hårdere og hårdere. Det er formentlig en kæmper, der har været i det største forbund, UFC. Der kan også komme en titelkamp. Men der tror jeg ikke, at vi er endnu, griner Mark O. Madsen.

Graham Boyland var tilstede i Nykøbing Falster Hallen i lørdags, og han havde kun rosende ord til danskeren.

- Han var rigtig tilfreds. Han fortalte, at Cage Warriors havde valgt Alexandre Bordin, så de kunne lukke munden på alle dem, der sagde, at jeg ikke havde mødt en god modstander endnu.

Med godt tre måneder til den kommende kamp får Mark O. Madsen masser af tid til at forbedre sig. Men denne gang bliver det med et stort fokus på det sportslige, for han var også meget involveret i selve arrangementet i Nykøbing Falster.

- Jeg har haft for meget fokus på stævnet. Det gik ud over min restitution. Jeg er drevet af at optimere hele tiden. Jeg gør mit bedste. Det er mit pejlemærke. Det kan være, jeg taber, men det er okay, hvis jeg kan sige, at jeg gjorde mit bedste. Og lige den her kamp mod Bordin er der nogle ting, jeg skal gøre bedre, fortæller Mark O. Madsen, og det betyder, at han kommer til at være markant mindre inde over de praktiske ting omkring det kommende stævne.

Var lige ved at tude

Mark O. Madsen og hans kone Maria stod selv bag stævnet i Nykøbing Falster, og næste gang bliver det med hustruen som primus motor for selve arrangementet. Men deres personlige involvering betyder også, at de har penge på spil.

- Jeg havde lyst til at tude, da stævnet i lørdags var slut, fordi det var lykkedes. Jeg vandt kampen, og stævnet var en gigantisk succes. Stemningen var elektrisk. Fire sponsorer har ringet og sagt, at de er med i Frederikshavn, og det er altså lokale sponsorer fra Nykøbing Falster-området.

Og det var ikke kun Mark O. Madsen, der mærkede presset.

- Maria så ikke kampen. Hun sad nede i et mørkt omklædningsrum, og når folk jublede, fornemmede hun, at det gik godt, griner Mark O. Madsen.

Nu kommer der nogle dage, hvor Mark O. Madsen skal komme lidt til hægterne, men tirsdag er der ét gøremål, der skal ordnes.

- Jeg skal ud og pille plakater ned for stævnet.

Mark O. Madsen har vundet alle sine fem kampe i MMA. For cirka et halvt år siden stoppede han definitivt som bryder og satsede kun på sin nye sportsgren. Mark O. Madsen vandt blandt andet OL-sølv som bryder.