MMA

Conor McGregor lover tæsk til russer i MMA-comeback

Conor McGregor endte med at komme en halv time for sent til pressemødet, så der blev ikke nogen konfrontation mellem de to MMA-kæmpere. Isaac Brekken / Ritzau Scanpix

Efter næsten to års pause skal ireren Conor McGregor igen dyste i MMA-sporten, hvor ubesejret russer venter.

Conor McGregor gør comeback som MMA-fighter, når han natten til lørdag dansk tid skal op imod Khabib Nurmagomedov i Las Vegas.

Ikke siden november 2016 har 30-årige Conor McGregor været i ringen i MMA, som er forkortelsen for sporten mixed martial arts.

- Det er dejligt at være tilbage og gøre det, jeg elsker. At konkurrere foran mine fans. Jeg river hovedet af ham. Tro mig.

- Han er for let at ramme, han står på flade fødder og er forudsigelig. Jeg knockouter ham, siger Conor McGregor ifølge AFP.

I 2017 stillede Conor McGregor op som bokser i en storkamp mod amerikaneren Floyd Mayweather. Boksedysten endte med nederlag til ireren, som samtidig tjente omkring 100 millioner dollar på kampen.

Nu vender Conor McGregor så tilbage til MMA-buret, hvor modstanderen er den ubesejrede russer Khabib Nurmagomedov, der er UFC-mester. Khabib Nurmagomedov har ikke tabte en eneste af sine 26 MMA-kampe og er favorit til tage sejren. Inden kampen har to pressemøder med de to duellanter været det mest interessante.

Torsdag mødte Conor McGregor for sent op til et fælles pressemøde, hvor Khabib Nurmagomedov valgte at gå i gang til tiden og gå efter et kvarter.

- Jeg har et program. Jeg skal holde min vægt og skal koncentrere mig om mig selv. Hvis nogen kommer for sent, så er det ikke mit problem, siger russeren.

Conor McGregor endte med at komme en halv time for sent, så der blev ikke nogen konfrontation mellem de to MMA-kæmpere. Dermed gik flere tusinde fans glip af det formøde og måtte i stedet se hovedpersonerne svare på spørgsmål hver for sig.

- Jeg forsøgte at nå det. Jeg er bare et par minutter for sent på den, underdrev Conor McGregor.

- Han vil ikke være i nærheden af mig. Han er rædselsslagen, siger ireren om sin modstander.

I april skabte Conor McGregor stort ståhej i Brooklyn, da han smadrede et vindue i en bus, hvor Khabib Nurmagomedov var en af passagererne. Ireren blev tildelt en straf af myndighederne på fem dages samfundstjeneste for episoden.