MMA

Conor McGregor anholdt for at stjæle fans telefon

Det blev tilsyneladende for meget for den irske MMA-stjerne, da en fan ville tage et billede af ham i Miami.

Den irske superstjerne i Mixed Martial Arts (MMA) Conor McGregor er blevet anholdt i Florida for at stjæle en mobiltelefon.

Det skete ifølge myndighederne, da en 22-årig mand forsøgte at tage et billede af McGregor.

Ifølge politiet i Miami Beach blev den 30-årige McGregor anholdt mandag eftermiddag og sigtet for røveri.

En advokat for Conor McGregor kalder hændelsen "mindre" og siger, at MMA-kæmperen vil samarbejde med myndighederne.

På sin Instagram-profil skriver McGregor, at "tålmodighed i denne verden er en dyd, som jeg stadig arbejder på," samtidig med at han takker sine fans.

McGregor forlod luksushotellet Fontainebleau Miami Beach kort efter klokken fem mandag eftermiddag, da en 22-årig mand forsøgte at tage et billede af ham. Det fremgår af politiets rapport.

Ifølge politiet slog McGregor mobiltelefonen ud af mandens hånd, hvorefter ireren trådte på telefonen adskillige gange. McGregor tog derefter den ødelagte telefon og forlod stedet.

Politiet fandt senere den 30-årige superstjerne på hans adresse i det sydlige Florida.

Conor McGregor blev løsladt mandag aften mod en kaution på 12.500 dollar - godt 82.000 kroner.

- I går aftes var Conor McGregor involveret i en mindre strid om en mobiltelefon. Det resulterede i et opkald til politiet, udtaler Samuel J. Rabin Jr., McGregors advokat, i en erklæring.

- Hr. McGregor sætter pris på, at ordensmagten reagerede og lover at samarbejde fuldt ud, tilføjer advokaten.

Ultimate Fighting Championship (UFC)-stjernen Conor McGregor er ifølge magasinet Forbes den fjerdebedste betalte sportsstjerne med en indtjening svarende til 560 millioner kroner i løn i 2017/2018. I samme periode har han tjent over 92 millioner kroner i sponsorindtægter.

Sidste år kom McGregor også i politiets varetægt, da han sammen med en gruppe personer gik til angreb på rivalen, Khabib Nurmagomedovs, bus.

Her blev han efterlyst af New Yorks politi og endte med at melde sig selv. Han blev tiltalt, men slap for en fængselsstraf.