MMA

Mark O. Madsen har truffet beslutning om kæmpetilbud

Mark O. Madsen er efter nøje overvejelser nået frem til sin beslutning på et yderst attraktivt tilbud. Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Mandag fik Mark O. Madsen et stort tilbud om at kæmpe for det største asiatiske forbund, One Championship. I dag svarede han tilbage.

Mark O. Madsen har haft svært ved at sove i denne uge. En beslutning, der kunne ændre hans liv, kredsede i hans tanker. Skulle han takke ja eller nej til et yderst attraktivt tilbud fra One Championship.

- Jeg har skrevet til dem i dag. Jeg takker nej. Det er beslutningen, siger Mark O. Madsen til TV 2 SPORT. I første omgang krævede One Championship et svar inden for 24 timer, men danskeren bad om mere betænkningstid.

- Det var et meget spændende tilbud. Jeg har siddet på kanten af stolen og næsten sagt ja, men bagefter har jeg så tænkt: "Gå nu med mavefornemmelsen," fortæller Mark O. Madsen.

Mark O. Madsen vil blive bedre i MMA før han vil tage springet til de helt store kampe.

Tilbuddet gik på, at Mark O. Madsen skulle fortsætte sin MMA-karriere hos One Championship. Pengene ville ifølge Mark O. Madsen være langt over niveauet hos det mest kendte forbund, UFC.

- Det føles rigtigt at lige trække i håndbremsen. Jeg skal blive bedre på alle niveauer. Man må ikke blive duperet, når så stort et forbund ringer. Jeg tror, at jeg har mindst fem gode år tilbage, og jeg skal ikke springe ud i noget, jeg ikke er klar til endnu, lyder forklaringen på Mark O. Madsens beslutning.

Træningscenter har førsteprioritet

Den tidligere bryder er i gang med at få et stort træningscenter i Maribo på Lolland på plads. Her vil han opbygge en base, så han kan træne, spise og restituere tæt på, hvor han bor på Falster. Og det træningscenter har lige nu førsteprioritet.

- Jeg håber, at One Championship fortsat har mig i deres tanker. Jeg er stolt og beæret over, at de ved, hvem jeg er. Jeg har kun været MMA-kæmper på fuld tid i et år, skal man huske på.

Kunne du ikke både opbygge træningscentret og kæmpe i One Championship samtidig?

- Måske. Men for mig handler det lige nu om, at jeg skal udvikle mig. Det er lige før, at jeg ville takke nej, hvis UFC ringede om lidt.

Du vil takke nej til UFC?

- Det er lige før, griner Mark O. Madsen.

Mark O. Madsen betragtes som den bedste danske bryder nogensinde. Fire gange har han vundet VM-sølv.

UFC bliver betragtet som det største forbund i MMA-sporten, og i den vestlige del af verden er UFC helt klart størst.

One Championship har til gengæld en dominerende position på det asiatiske marked. Mark O. Madsen har kæmpet syv kampe i MMA og vundet dem alle. Som bryder var han i mere end et årti med i verdenstoppen og sikrede sig blandt andet OL-sølv i 2016 i Rio.