MMA

- Jeg river arme og ben af ham, siger Mark O. om muligt Patrick Nielsen-møde

Mark O. Madsen er ubesejret som MMA-kæmper. Ritzau Scanpix

Mark O. Madsen bekræfter, at der er dialog om et muligt MMA-opgør mellem ham og Patrick Nielsen. Det skal efter planen afholdes i København i juni.

Mark O. Madsens lejr forhandler med Patrick Nielsens lejr om et rent dansk opgør i MMA mellem bokseren og bryderen.

Det bekræfter Mark O. Madsen lørdag overfor TV 2 SPORT.

- Der har været snakke omkring en Patrick Nielsen-kamp, og det er en mulighed. Jeg kan bekræfte, at Team Olympian-lejren (Mark O. Madsens lejr, red.) har været i dialog med Patrick Nielsen-lejren. Men jeg bliver bare nødt til at slå helt fast, at vi, Team Olympian, på ingen måde er i en position, hvor vi kan bekræfte noget som helst om omstændighederne i forhold til min næste kamp, siger Mark O. Madsen, efter der lørdag begyndte at florere rygter om, at en aftale allerede var på plads i avisen BT.

Bliver opgøret en realitet er den tidligere OL-sølvvinder ikke i tvivl om, hvad udfaldet bliver af kampen:

- Jeg er jo ikke et sekund i tvivl om, at hvis jeg får bragt sådan en kamp på gulvet, så vil jeg rive både arme og ben af den kære Hr. Nielsen. Altså, der er selvfølgelig nogle sener og sådan, men der er stor forskel på at bryde med sine brødre derhjemme og til at gå i buret, siger han med henvisning til, at han tidligere har hørt Patrick Nielsen udtale sig om, at han har bryddet mod en bror derhjemme, da de var mindre.

Før opgøret kan blive en realitet, så mangler en anden væsentlig ting også stadig at falde på plads.

- Der er ikke underskrevet nogen kontrakt med en arena endnu. I forhold til alle aftaler så er det jo vigtigt at have noget på papir og have noget underskrevet, siger Mark O. Madsen.

Mobil eksploderede

Den tidligere bryder trænede lørdag, som han plejer at gøre, men da han var færdig med dagens træning, kunne han se sin mobil være rødglødende.

- Det er ret overvældede og forbavsende. Det er en helt almindelig lørdag. Jeg er lige kommet hjem fra træning, og så eksploderer min telefon. Der kommer hele tiden beskeder om det her, siger han.

Den store interesse kan være med til at gøre, at det bliver aktuelt i sidste ende.

- Havde du spurgt mig for en måned siden, så var det meget usandsynligt. Ovenpå den her interesse, der vil jeg næsten sige 50/50. Der er en dialog, og jeg kan da godt se det spændende i det, siger han.

Sportsligt interessant

Rent sportsligt er Mark O. Madsens store mål at ende i UFC på et tidspunkt, og selvom han har imponeret i sine første syv kampe, hvor det er blevet til syv sejre, så erkender han, at der er udfordringer ved at skifte sportsgren.

- Jeg er jo meget udskældt for mine manglende evner i det stående. Min manglende boksning. Det må jeg jo anerkende. Jeg har meget, jeg skal lære i MMA endnu. En Nielsen vs. Madsen-kamp... Altså, så kan man jo mene, hvad man vil om hans boksning, men jeg tror ikke, at der er mange, der har samme bokseevner som en Patrick Nielsen, siger han.

Hvis kampen bliver en realitet, vurderer Mark O. Madsen, at den vil blive afgjort, hvor en af de to kæmpere har deres force.

- Selve opgøret vil være en klassisk matchning. Bryderen mod bokseren. Jeg forestiller mig ikke, at det er en kamp, der går tiden ud. Enten så vil bokseren jo knockoute bryderen meget hurtigt eller også så vil bryderen kunne trække kampen på gulvet, siger han.

Patrick Nielsen vil ikke kommentere på det mulige opgør, og det har Mark O. Madsen godt bemærket.

- Jeg kan jo ikke lade være at trække lidt på smilebåndet. For jeg har godt læst nogle steder, at det er en mand, der har smækket røret på og ikke vil tale, når han er blevet ringet op. Det lyder jo som en mand, der er i tvivl, siger han.