MMA

Patrick Nielsen skifter sportsgren - møder Mark O. Madsen

MMA-kæmperen Mark O. Madsen skal møde bokseren Patrick Nielsen. Det bliver Nielsens første duel i et MMA-bur.

Under titlen INGEN UDVEJ går bokseren Patrick Nielsen ind i et MMA-bur den 8. juni. Det bliver hans debut i sporten, der er en blanding af flere forskellige kampsportsgrene.

Bag gitteret venter Mark O. Madsen, der tidligere har vundet OL-sølv i brydning. Han har allerede kæmpet adskillige MMA-kampe.

Jeg synes selv, jeg har haft en del MMA-kampe med mine brødre derhjemme

Patrick Nielsen, debutant i MMA

- Jeg har længe flirtet med tanken om at prøve mig af i MMA. Nu er muligheden der, og jeg kan ikke tænke mig en bedre udfordring og mulighed for at komme ind på MMA-scenen, end at gøre det af med Mark O., som åbenbart er alles darling. Mange vil nok se mig som underdog, men de bliver klogere, siger Patrick Nielsen i en pressemeddelelse.

På et pressemøde er det også blevet oplyst, at vægtklassen bliver 75,5 kilogram. Opgøret i KB Hallen skal kæmpes under de almindelige MMA-regler.

Ifølge Mark O. Madsen kan det blive en unik kamp mellem to kæmpere, der har hver deres fordele.

- Det er en mulighed, der er for stor til, at jeg ville sige nej. Det bliver en kamp mellem den bedste bokser i MMA mod den bedste bryder i MMA, fortæller Mark O. Madsen.

Som nævnt bliver det Patrick Nielsens første kamp i et MMA-bur. Ud over den træning, han kan nå at få i kroppen inden den 8. juni, vil han trække på sin fortid.

- Jeg synes selv, jeg har haft en del MMA-kampe med mine brødre derhjemme, lød det humoristisk fra bokseren.

Mark O. Madsen møder Patrick Nielsen i MMA.

Efter pressemødet fortalte Patrick Nielsens træner til TV 2 SPORT, at boksningen fortsat er hans passion. Det er altså ikke nødvendigvis et permanent skifte.

Patrick Nielsens boksestatistik lyder på 29 sejre og tre nederlag, mens Mark O. Madsen har vundet sine syv første MMA-kampe.