MMA

Patrick Nielsen sviner Mark O. Madsen efter nederlag

Mark O. Madsen har godt fat om Patrick Nielsens hals. Thomas Sjørup / Ritzau Scanpix

Selvom Patrick Nielsen efter bare tre minutter måtte overgive sig, har han ikke meget tilovers for Mark O. Madsen.

På forhånd var opgøret mellem Mark O. Madsen og Patrick Nielsen blevet døbt 'Ingen Udvej'.

Men efter knap tre minutter af MMA-kampen fandt sidstnævnte en udvej, da han måtte kapitulere og tappe sig selv ud.

Alligevel er bokseren ikke imponeret over sin modstander:

- Jeg synes stadig, at Mark er en fucking pussy. Han kan ikke engang slå mig ud med alle de slag, han kunne. Det beviser bare, at han ikke hører til nogle steder, sagde Patrick Nielsen til TV3 Sport efter kampen.

På forhånd havde Mark O. Madsen givet klart udtryk for, at han skulle være opmærksom på Patrick Nielsens styrke, som naturligt nok ville være hans slag, mens begge kæmpere var på benene.

Mark O. Madsen fik dog hurtigt taget kampen ned på gulvet, hvor den tidligere olympiske medaljevinder i brydning viste sin styrke.

Mark O. Madsen: Manglende respekt

Efterfølgende var han ikke synderligt imponeret over, at Patrick Nielsen havde udvist manglende gensidig respekt, som ifølge sejrherren er en af de vigtigste ting inden for kampsport.

Selv fortalte Mark O. Madsen, at han respekterede, at Patrick Nielsen havde stillet op til sin første MMA-kamp.

- Det er lidt ærgerligt, at der bliver lidt trashtalk efter kampen. Jeg vil gerne vise min respekt, og det synes jeg, at vi alle sammen skal gøre, sagde Mark O. Madsen til TV3 Sport.

Med sejren tog Mark O. Madsen sin ottende sejr ud af otte mulige i MMA, og det bringer ham et stort skridt nærmere det helt store mål, som er at komme med i sportens største liga Ultimate Fighting Championship (UFC).