MMA

Mark O. Madsen forlader Danmark - har købt envejsbillet til Vegas

Mark O. Madsen er ubesejret som MMA-kæmper.

Mark O. Madsen rejser til Las Vegas for at skaffe en MMA-kontrakt eller et bedre tilbud. Og han kommer ikke hjem igen, før det er på plads.

Fredag underskrev den danske MMA-kæmper Mark O. Madsen kontrakt med en af verdens førende managere, Ali Abdelaziz, der også har stjernen Khabib Nurmagomedov under sig.

Få dage senere har danskeren nu købt sin envejsbillet til Las Vegas. Målet er at tage næste skridt i karrieren. Det fortæller Mark O. Madsen mandag til Ekstra Bladet.

- Ali ringede til mig og sagde: "Jeg lover sjældent ting, og jeg skal være ærlig. Hvis du skal have nogen chance for at få en kontrakt med en af de store forbund, så skal du købe en envejsbillet til Las Vegas. Du laver din træning herovre, indtil du får din UFC-kontrakt eller et bedre tilbud."

Derfor har Mark O. Madsen brugt mandagen på at pakke sine ting, inden han tirsdag sidder på et fly til den amerikanske vestkyst. Han forsikrer, han først kommer hjem, når han har UFC-kontrakten eller et større tilbud.

'Hvad skal jeg gøre med familien?'

I juli var det samme manager, Ali Abdelaziz, der ringede og tilbød danskeren et træningsophold i USA. Dengang havde parterne dog ikke indgået en kontrakt. Mark O. Madsen var alligevel hurtig til at takke ja til tilbuddet, hvilket gav ham mulighed for at træne med blandt andre Khabib Nurmagomedov.

Fremover kan træning med nogle af verdens bedste MMA-kæmpere blive hverdag for danskeren.

Ved sidste besøg rejste familien med til Las Vegas, men denne gang har danskeren tilsyneladende ikke helt afklaret, hvordan livet i Danmark skal passes ind med en fast bopæl i USA, indtil kontrakten er på plads:

- Det er skræmmende og angstprovokerende, og jeg spurgte Ali, hvad jeg skal gøre med min familie og alt det herhjemme, hvortil han køligt svarede, at det bare er op til mig, siger Mark O. Madsen og slår fast, at han ikke bliver tvunget til at tage til USA, men at det handler om dedikation til sporten.

Mark O. Madsen har haft otte kampe i MMA og vundet dem alle. Til september kommer UFC-showet til Danmark, hvor danskeren håber at få en kamp, selvom der stadig er lang vej.