MMA

Mark O. Madsen kørt direkte på hospitalet efter dramatisk sejr

Straks efter sin sejr over Austin Hubbard blev Mark O. Madsen fragtet til hospitalet. Han har brækket kæben to steder.

I lang tid stod pressen og ventede på Mark O. Madsen efter hans sejr over amerikaneren Austin Hubbard i T-Mobile Arena. Men han kom aldrig ud.

Årsagen var ikke rar. Danskeren var blevet taget direkte ind i en ambulance og hen på et hospital i Las Vegas.

- Jeg er på hospitalet og får tjekket kæben. Den klikker lidt, efter jeg gik ind i et knæ i anden runde, oplyser Mark O. Madsen i en SMS til TV 2 SPORT efterfulgt af en grinende smiley.

- Lægen siger, at kæben er brækket, oplyser Mark O. Madsen kort efter i en ny SMS.

Mark O. Madsen sendte kort efter en ny besked med en frisk status fra hospitalet:

- Kæben er brækket to steder, da jeg blev ramt af et knæ i anden runde! Den skal muligvis syes med det samme med ståltråd og fikseres i fire til seks uger.

Han fortæller yderligere, at han regner med at få lov til at flyve hjem til Danmark og få foretaget operationen her.

'Gået igennem helvede'

Det kræver en meget stor hårdførhed at kæmpe videre med en brækket kæbe, og på mange måder har Mark O. Madsen været hårdt ramt. Den tidligere bryder havde netop vundet på point over amerikanske Austin Hubbard, da han blev interviewet i buret. Danskeren virkede meget træt i tredje omgang, og han lagde ikke skjul på, at forberedelserne har været stærkt hæmmet.

- Hør her, jeg har været nødt til at gå igennem helvede for at kunne være her i aften, slog Mark O. Madsen fast over for den berømte TV-kommentator Joe Rogan.

- Jeg har haft en stafylokokinfektion (i hans ene hånd, red.), og jeg havde en øm skulder, men jeg er her stadigvæk. Jeg er her for at kæmpe, jeg er her for at præstere det bedste, jeg kan.

Løb tør for kræfter i sidste runde

I de to første runder var den tidligere bryder klart den bedste og tog flere gange Hubbard i gulvet. Men i tredje omgang havde amerikaneren flest kræfter, og kampen foregik mest stående, hvilket var til Hubbards fordel. Men det blev aldrig rigtig farligt, og Mark O. Madsen nød at få armene i vejret som sejrherre.

- Jeg havde det fantastisk. Det her er grunden til, at jeg er i UFC. Jeg vil presses. Jeg vil møde de bedste letvægtskæmpere, og jeg har lige slået en LFA-verdensmester (Hubbard var tidligere mester i det mindre forbund, LFA, red.). Jeg er taknemlig, og jeg er lykkelig.

Nu venter der helt sikkert en hvilepause, men Mark O. Madsen er klar på nye store udfordringer, slog han fast i buret.

- Jeg tror på, at jeg med de rigtige folk omkring mig og ved at lave de rigtige valg har chancen for at blive en af de bedste i verden.