MMA

Ballade i UFC-buret: Vagter brød ind for at hjælpe dansker

Brasilianske Renato Moicano lignede en mand, der ville fortsætte kampen i buret, selvom han lige havde stoppet danske Damir Hadzovic.

I Brasiliens hovedstad Brasilia kyssede Damir Hadzovic både det danske og det bosniske flag lige inden kampen mod favoritten, Renato Moicano. Den bosnisk-fødte dansker indledte kampen med et spark på Moicanos ben, der kort efter fik kampen på gulvet.

Her fik brasilianeren hurtigt godt fat, og med et kvælertag, et såkaldt rear-naked choke, var der intet at gøre for Hadzovic, der opgav ved at klappe modstanderen tre gange på armen, og dermed tabte Hadzovic på submission efter 44 sekunder af kampen.

Men den flotte og hurtige sejr var åbenbart ikke nok. Moicano rejste sig og råbte voldsomt til Hadzovic, der fortsat lå på gulvet. Danskeren kom op, og Moicano var stadigvæk så aggressiv, at sikkerhedsvagterne måtte gå imellem

Ville kæmpe videre

Moicano blev ved med råbe ad danskeren, der virkede uforstående over situationen. Moicanos team måtte ligefrem have fat i deres kæmper, der hoppede aggressivt rundt i buret. Den præcise årsag til hans vrede er usikker, men han håbede åbenbart på at kunne vise sig mere frem, da Brasilia er hans hjemby.

- Jeg ønskede at kæmpe længere, kunne man høre Renato Moicano sige til Damir Hadzovic, da brasilianeren skulle have armene i vejret af kamplederen.

- Så skulle du ikke have submitted mig, kom det hurtigt og frækt tilbage fra danskeren, og det svar fik også et smil frem hos Moicano.

Det var Damir Hadzovics andet nederlag i træk i UFC, men han var også oppe imod en mand, der er rangeret nummer syv hos UFC. Det er dog i fjervægt, og nattens kamp var i letvægt.

Stævnet i Brasilia foregik uden nogen fans på grund af situationen med virusset covid-19.