Coronavirus

UFC-præsident vil gennemføre kampe på hemmelig ø

Præsidenten for UFC, der arrangerer MMA-kampe, vil gennemføre events ved at flyve deltagerne ud på en privat og hemmelig ø.

Coronavirussen tvinger sportens ledere til at tænke alternativt.

Og særligt én mand tager formentlig prisen for at have tænkt mest ud af boksen. Nemlig amerikanske Dana White, der er præsident for Ultimate Fighting Champion - også bare kaldet 'UFC'.

UFC er verdens største organisation indenfor Mixed Martial Arts(MMA). En kampsport, der som mange andre sportsgrene er blevet alvorligt berørt af coronavirus.

Men nu har præsidenten fået en idé, der skal sikre, at alle planlagte MMA-kampe kan gennemføres.

- Jeg har sikret os en ø. Jeg har en ø, hvor infrastrukturen bliver bygget netop nu. Vi vil gennemføre alle vores internationale kampe på den ø, siger UFC-præsident Dana White til ESPN.

- Jeg kan ikke få alle de internationale kæmpere ind i USA, så istedet vil jeg flyve dem ud på øen for at gennemføre kampene der. Fra den 18. april vil UFC være tilbage på sporet, tilføjer Dana White overfor TMZ Sport ifølge Reuters.

Udover den private ø, hvor UFC vil gennemføre kampe med de deltagere, der ikke er amerikanske statsborgere, så har organisationen også gjort en hemmelig lokation klar i USA, hvor de amerikanske kampe kan finde sted.

Begge steder bliver det selvfølgelig uden tilskuere. Og netop derfor vil UFC-præsidenten holde lokationerne hemmelige. Også for kæmperne.

- Vi beder kæmperne om at møde et sted, og så sørger vi for at bringe dem til vores lokation. De kommer ikke til at vide, hvor de er på vej hen. Vi arbejder på en plan lige nu, og det vil helt sikkert kræve nogle fly at gennemføre, siger Dana White til ESPN.

På nuværende tidspunkt har UFC udskudt tre planlagte events, men med de to nye lokationer, planlægger præsidenten at gennemføre kampe hver eneste uge - på trods af den globale nedlukning.

Dana White understreger desuden, at man vil teste alle aktører, der kommer til at være en del af UFC-afviklingen, for coronavirus. Herunder også alle deltagere.

Næste kamp bliver mellem de to amerikanere Tony Ferguson og Justin Gaethje den 18. april. Et sted på planeten Jorden.