MMA

Mark O. Madsen modtager 'nedslående' nyhed: - Det er virkelig uheldigt

Mark O Madsen skal under kniven på ny, efter der er gået infektion i de skinner, der holder sammen på danskerens brækkede kæbe.

Den danske MMA-kæmper Mark O. Madsen håbede på at gå på weekend med en god nyhed efter sit besøg på Rigshospitalet fredag eftermiddag.

Den 35-årige falstring havde sat næsen op efter at få lægernes 'go' på igen at kunne gå i buret og træne, efter han for snart to måneder siden brækkede sin kæbe to steder i sejren over Austin Hubbard ved et UFC-stævne i Las Vegas.

Men i stedet blev han sendt hjem med beskeden om en ny operation den 5. maj.

- Det er en nedslående nyhed, men det må vi tage med, lyder den umiddelbare reaktion fra Mark O. Madsen til TV 2 SPORT.

- Der er gået infektion i de skinner, der blev sat ind under den første operation. Det er virkelig uheldigt, men det er en del af rejsen, så det må jeg tage med.

Statistik på området viser da også, at Mark O. Madsen har været særdeles uheldig. Blot i 5 procent af alle kæbeoperationer opstår der efterfølgende infektion.

Dermed må den danske fighter, der indtil videre er noteret for ti sejre i MMA, væbne sig med mere tålmodighed, før han igen er fuldstændig 'fit for fight'.

Fortsætter jagten på sin drøm

Men selvom beskeden fra lægerne fredag bestemt ikke var, hvad den tidligere bryder havde håbet på, ændrer det ikke ved ambitionerne.

Mark O Madsen drømmer stadig om at nå til tops i det store MMA-forbund UFC.

- Jeg vil tilbage og kæmpe så hurtigt som muligt. Operationen kommer til at forlænge det hele, men jeg kommer til at fortsætte med at arbejde benhårdt for mine mål, forklarer den ambitiøse dansker.

- Det her er, hvad elitesport handler om. Evnen til at kunne arbejde videre på trods af modgang og lortedage.

Og netop det fortsætter Mark O. Madsen med allerede lørdag morgen klokken 06:00.

- Jeg snører løbeskoene og løber mig en tur. Jeg kan jo heldigvis godt træne en lille smule på trods af det her, så det fortsætter jeg med.

Hvor lange udsigter, der er til et comeback i buret for Mark O. Madsen, vides ikke.