Motorsport

Tom K: Det værste, der kunne ske

Tom Kristensen vægrede sig først ved at tro, at det kunne være rigtigt, da han så Rinaldo Capello tidligt søndag morgen køre Audi 1 i dækvæggen.

"Det har jeg det naturligvis ikke godt med. Det er noget, der absolut ikke må ske. Det er der værste, der kan ske for en racerkører," sagde Tom Kristensen til TV 2 Sporten, da han omklædt dukkede frem fra pitten et par timer efter uheldet.

"Vi var totalt dominerende fra første omgang, alt var perfekt, vi havde en god gejst og et godt teamwork. Jeg er ved at gøre klar til at komme i bilen. Så at få tæppet revet væk under sig er altid svært," sagde Tom Kristensen.

Trods uheldet kunne den syvdobbelte vinder dog også finde positive elementer at glæde sig over.

"Jeg skal lige fordøje skuffelsen, men alt var suverænt indtil da, så langt den største del har været rigtig positivt. Vi fik bevist, at vi er tilbage, og bevist, at vi er dominerende. Ingen fører Le Mans med fire omgange, uden at det går godt, og det er det, jeg tager med fra Le Mans 2007," sagde Tom Kristensen.