Motorsport

Kimi Raikonen beholder VM-titel

Den internationale motorsportsunion har fredag aften afvist McLarens pro-test. Kimi Raikkonen fra Ferrari behol-der dermed sin VM-titel i Formel 1 sæ-sonen 2007.

FIAs fire dommere mødtes fredag i Lon-don, og de kom enstemmigt frem til den konklusion, at afvise den protest McLa-ren havde nedlagt, som hvis den var blevet taget til følge, ville have gi-vet VM-titlen til Lewis Hamilton.

McLaren havde indgivet protest mod brændstof-temperaturen hos BMW og Wil-liams ved Brasiliens GP.

Var Nico Rosberg fra Williams og BMW kørerne Robert Kubica og Nick Heidfeld blevet diskvalificeret, ville Hamilton have fået fjerdepladsen ved det brasilianske Grand Prix - og de de point, han ville have fået i den anledning, ville have betydet, at han havde fået titlen.

"Efter at have hørt alle parters forklaring og efter at have været præsenteret for alt relevant bevismateriale har retten besluttet, at den klage, der er indgivet af Vodafone McLaren Mercedes ikke kan tages til følge", hedder det i motivationen for dommen.