Motorsport

Kun Nicki er sikker på Speedway-VM

Etablerede kørere som Hans Andersen, Bjarne Pedersen og Kenneth Bjerre kan være på vej til en fyreseddel på det danske speedwaylandshold, som i juli gerne skal være med i finalen af hold-VM i Sverige.

Landstræner Anders Secher har udtaget en bruttotrup på 10 kørere, hvor de tre kørere ganske vist er med, men det er slet ikke sikkert, at de kommer med i den endelige trup på fem kørere.

"De fire grand prix-kørere er alle med i truppen, men de har desværre ikke alle "medvind på cykelstien" - og det er nødvendigt for at komme på landsholdet," siger Anders Secher i en pressemeddelelse.

"Nicki Pedersen ser, som den eneste af grand prix-kørerne, ud til at være sikker på en af pladserne," siger Anders Secher.

Nye folk presser på

"Ud over grand prix-kørerne så presser Niels Kristian Iversen og Leon Madsen kraftigt på. Niels Kristian Iversen er nærmest flyvende i både Polen, Sverige og England, som er nogle af de stærkeste ligaer i verden," siger landstræneren.

Danmarks bruttotrup ser således ud: Nicki Pedersen, Niels Kristian Iversen, Leon Madsen, Michael Jepsen Jensen, Hans Andersen, Peter Kildemand, Bjarne Pedersen, Mikkel B. Jensen, Mikkel Michelsen og Kenneth Bjerre.