Følg Magnussen i Formel 1 LIVE på tv2.dk med Jens Winther Jr.

I weekenden bliver der givet gas til en ny Formel 1-sæson, og med Kevin Magnussens entre i motorsportens Champions League giver tv2.dk også dækningen af Formel 1 fuld pedal i den kommende sæson.

En af Danmarks bedste motorsportseksperter, Jens Winther Jr., bliver en fast del af tv2.dk's livedækning af både kvalifikations- og Grand Prix-løbene, hvor han vil svare på spørgsmål fra tv2.dk's brugere og analysere udviklingen af løbene.

Der er indført en række nye regler i Formel 1 til den kommende sæson, og dem glæder Jens Winther Jr. sig til at gøre brugerne klogere på.

- Igennem årene har Formel 1-arrangørerne mange gange ændret på reglerne, så det har udfordret racerholdene, ingeniørerne og kørerne, men antallet og omfanget af regelændringer i 2014 er det største i mange år. Det er kun Formel 1-organisationen, som har modet til at lave så mange og omfattende ændringer i en sportsgren, siger Jens Winther Jr.

Kevin Magnussen bliver den første dansker i Formel 1 siden Nicolas Kiesa i 2003, og Jens Winther Jr. glæder sig til at følge McLaren-kørerens sæson.

- McLaren stod i valget mellem at købe en dyr og etableret Formel 1-kører fra et andet hold eller tage en særdeles talentfuld kører, som McLaren selv har opdraget, trænet og disciplineret, og som ved alt om at være med på McLarens Formel 1-mandskab. Valget blev at satse på Kevin Magnussen, og han er den bedst forberedte racerkører og sportsmand i nyere tid, mener Jens Winther Jr.

Sæsonens første Formel 1-kvalifikation og første Grand Prix-løb kan følges på tv2.dk lørdag 15. marts og søndag 16. marts – begge dage fra kl. 7.00 dansk tid.

TV 2 har ikke rettigheder til at sende Formel 1-løbene direkte på TV 2, men vi liveblogger fra alle løbene på tv2.dk med Jens Winther Jr. som ekspert.

Managerspil

Formel 1 Manager er baseret på de Grand Prix, der køres som del af Formel 1 sæsonen.

STIL DIT TEAM HER

Godt 7.000 teams kæmpede om de flotte præmier i seneste sæson. Opret dit eget team og vær klar til at give den fuld gas når sæsonen starter. Du har 50.000.000 kr. at købe dit team for, og dine kørere, chassis og dæk optjener point for dig ved at vinde løb, overhale og køre mange omgange. Sæt Kevin Magnussen på holdet, og giv ham en Ferrari at køre i. Spil mod dine venner i en pulje eller cup og se hvem der er den bedste manager.

1.præmien er en fed Formel 1 rejse for 2  personer, men også kontanter og andre fede præmier.