Motorsport

Magnussen melder sig ud af intern magtkamp

Kevin Magnussen kører i weekenden sit første Formel 1-løb, og han er klar til at håndtere presset.

Den danske Formel 1-debutant Kevin Magnussen var torsdag flankeret af nogle af de største stjerner ved et pressemøde i Melbourne forud for sæsonens første grandprix i weekenden.

Danskeren indrømmer da også, at han må knibe sig selv i armen ved tanken om at skulle køre Formel 1 mod blandt andre Sebastian Vettel fra Red Bull, Fernando Alonso fra Ferrari og Mercedes-stjernen Lewis Hamilton.

- Det er en drøm, som går i opfyldelse. Alle dage er fantastiske, siger den 21-årige dansker, der kører for McLaren.

Kevin Magnussen skal i weekenden bevise, at han kan være med blandt de bedste kørere i motorsporten. Hans holdkammerat, Jenson Button, er en veteran i faget, men selvom presset er stort, er Magnussen klar til at løfte opgaven.

- Du bliver målt en masse op mod din holdkammerat. Men sådan ser jeg ikke på det. Jeg prøver at lære så meget, jeg kan og se, hvor det tager mig hen.

- Der er meget pres i Formel 1. Især når du er på et så stort hold som McLaren. Men det er der, jeg gerne vil være, siger Magnussen.

- Holdet har gjort et rigtig godt stykke arbejde med at få mig gjort klar til det her. Og det er ikke let, det er en stor udfordring, siger Magnussen og tilføjer, at han ikke undervurderer de udfordringer, han står overfor.

Formel 1-sæsonen åbner søndag morgen klokken syv dansk tid i Melbourne. Om lørdagen skal Kevin Magnussen i aktion for første gang, når han i kvalifikationen skal forsøge at sikre sig en god startplads.

Managerspil

Formel 1 Manager er baseret på de Grand Prix, der køres som del af Formel 1 sæsonen.

STIL DIT TEAM HER

Godt 7.000 teams kæmpede om de flotte præmier i seneste sæson. Opret dit eget team og vær klar til at give den fuld gas når sæsonen starter. Du har 50.000.000 kr. at købe dit team for, og dine kørere, chassis og dæk optjener point for dig ved at vinde løb, overhale og køre mange omgange. Sæt Kevin Magnussen på holdet, og giv ham en Ferrari at køre i. Spil mod dine venner i en pulje eller cup og se hvem der er den bedste manager.

1.præmien er en fed Formel 1 rejse for 2  personer, men også kontanter og andre fede præmier.